Цитирай Първоначално написано от torVPN Виж мнението
Да помогна, за да ми забавят връзката ли?
Преди година бях достатъчно глупав, за да уча хората на много неща, но като започнат да ти серат в чинията, преосмисляш действията си.
По въпроса за анонимните ще ти кажа само, че хора, които действат срещу щатите не биха направили грешката да ползват нещо, което е създадено от техните военни-TOR.
Нямам нерви да помогам на хора, които ползват боклуци, а след това питат защо машините им смърдели/държат се/ на умряло.
И ако не е тайна как аз по точно ще ти забавя връзката? Ако само ще пишеш глупости и простотии по добре си замълчи че такива като тебе хейтъри има много и за жалост ще продължавате да ставате повече и повече. В тоя форум сме да си помагаме в крайна сметка. Какво ми се цъклиш насреща. Като нямаш желание ми помагаш недей поне да спамиш в темата. Аман от такива които прочели няколко книги понаучили няколко неща и се правят на всезнайковци. Щом си толкова добър защо не си известен а? Добре умен си а къде са ти парите? Не всеки знае всичко от раждането си, нали? Въпроса е кой иска да се научи. Аз искам да узная нещо а ти ми се правиш на оборотен. Тогава си ми повече от безполезен!