.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Това е така НомНом, ако баща и не беше арабин. Нито една или един от нас тук не е арабин/арабка, и затова в нашите очи това, което бащата на авторката изисква от нея е ненормално. Обаче, през неговите очи, вярвания, принципи и правила, това си е напълно нормално и дори задължително.

Няма как да говорим по темата, щом като не можем да се поставим на мястото на бащата.

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Това е така НомНом, ако баща и не беше арабин. Нито една или един от нас тук не е арабин/арабка, и затова в нашите очи това, което бащата на авторката изисква от нея е ненормално. Обаче, през неговите очи, вярвания, принципи и правила, това си е напълно нормално и дори задължително.

Няма как да говорим по темата, щом като не можем да се поставим на мястото на бащата.
    Aa, аз не разбрах, че е арабин .. :<
    Тъжна работа.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Мда. Тъжна е.

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Е, сега! Няма да умре от жега, ако не ходи с къси панталонки и потници. Мисля, че ще го преживее. ;]] За кафенетата... трябва по някакъв начин да му покажеш, че в еди-си-кое заведение, където мислиш да ходиш няма нищо притеснително. И баща ти е прав, според мен. На 13 години все още се водим деца, така че го слушкай. ;]]
    Поправка: Прочетох и другата ти тема и разбирам защо баща ти се притеснява.
    Последно редактирано от dreamwalker : 05-04-2012 на 10:03
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Мега фен Аватара на Зайче..
    Дайте линк и към другата и тема, че не мода да я намеря. :д

Град
    Dreamland
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от In*The*Face Виж мнението
    E добре, аз съм момиче и също не мисля, че е кой знае каква драма да не облича къси поли и панталонки. А и определено има разлика между къси и къси, защото има и такива които изглеждат много к*рвенско. Като иска да си върне доверието на баща си ще се прежали.
    Ем не е голяма драма, да, но си е човещинка. Представи си цяло лято с дънки и ръкави. Затворена ли да седи вкъщи на 40 градуса?
    Пиене, ок. Правилно да и забраняват. Също и пушене. Наркотици. Особено лоши компании. Добре.
    Но да не и дават да си облече една рокля лятото, е...
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    Ем не е голяма драма, да, но си е човещинка. Представи си цяло лято с дънки и ръкави. Затворена ли да седи вкъщи на 40 градуса?
    Пиене, ок. Правилно да и забраняват. Също и пушене. Наркотици. Особено лоши компании. Добре.
    Но да не и дават да си облече една рокля лятото, е...
    Тя не пише, че и забраняват да излиза с къс ръкав, а с потник и то без презрамки. ;]] А късите панталонки и роклята ще ги преживее, както вече казах. Плюс това няма да седи затворена вкъщи, много ясно. ;]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си