.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 33

Hybrid View

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от Anonys Виж мнението
    Хахаха, това ме разби !! Ю
    както казах по-горе, мисля че ще получиш по-добро възпитание. Мислиш ли, че нещо ще стане като ходиш с къси панталонки и "сутиен" по улицата ? Няма да ти казвам какво си мислят момчетата (от моя гл.точка). Ако искаш да си "поредната", твое си решение
    Какво си мислят? Като е 40 градуса лятото да тръгна с дълъг ръкав и дълги дънки ли? Ако според теб това прави някоя жена "поредната", вземи си хвани един мъж, чиста работа.
    И какво по-добро възпитание ще получи?! Да й минат младините в ограничения и забрани. Да, в момента е малка за такива неща, но като стане на 18-19 ще бъде същата работа, а тогава е абсурдно родителите да ти се месят до такава степен, че да ти забраняват да носиш рокли, поли и т.н.

Както каза PinkPan7her
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Искрено ти съчувствам. Единствената ти надежда е да си намериш университет или колеж възможно най-далеч оттам и да се надяваш да не се опитва да ти определя бъдещия съпруг.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Супер фен Аватара на Anonys
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Какво си мислят? Като е 40 градуса лятото да тръгна с дълъг ръкав и дълги дънки ли? Ако според теб това прави някоя жена "поредната", вземи си хвани един мъж, чиста работа.
    И какво по-добро възпитание ще получи?! Да й минат младините в ограничения и забрани. Да, в момента е малка за такива неща, но като стане на 18-19 ще бъде същата работа, а тогава е абсурдно родителите да ти се месят до такава степен, че да ти забраняват да носиш рокли, поли и т.н.
    Виж сега, тя самата каза, че не е била послушна и т.н. Ходи на кафе etc. Знам какви са момичетата на нейната възраст и знам също, че тя не ходи с тези къси панталонки само и единствено заради жегата. С "поредната" малко избързах, защото не я познавам. Пък и на 18 години тя вече ще е пълнолетна, следователно ще може да сложи край на този ужас. Тя не е в Арабия, това означава, че законите не са като бащиното й мислене. На 18 си пълнолетен и законите могат да те защитят.
    А за облеклото - поговори с него, изложи фактите, кажи му как се обличат другите, къде ходят, какво правят, кажи кое е нормалното за българите и кое не е.

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Авторке, какво за теб е да си изкараш "много хубаво". Без да разбера това, не мога да дам мнение.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си