.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

За или против? (и въпрос само към момчетата!)

Може би всеки втори познава поне един човек, който се отдава твърде много на човека, в когото се влюби. Наскоро ми се случи да имам контакт с такова момче: писахме си, излизахме си.. не знам какво мислеше той, но го правех, защото нямам нищо против новите запознанства и така нататък, исках да сме приятели. Но когато си се зариби с някоя имам чувството, че забравя всички останали момичета и както се изрази той: "Не поддържаме връзка, за да не си помислиш нещо за мен." И аз.. wtff?? o.O За него е само тя.. единствена, край, с други момичета не си пише повече, докато не се провалят нещата и с нея.
    1. Та.. вие за или против сте такива постъпки и такива хора като цяло?

2. Абе момчета вие като си пишете с някое момиче отскоро задължително ли изклюкарвате на приятелите си и го изкарвате пред тях така, сякаш е поредната, която ви сваля?? Задължително ли приемате за свалки подобни .. то не е и запознанство, при положение, че се знаете и сте се виждали, но просто не общувате.. Абе.. надявамм се да ми следитее мисълта, нищо, че е малко трудно

Супер фен Аватара на Cold_Tearsss
    Чакай, чакай готина тема, ама ще ми трябва време да я разкодирам напълно.

Супер фен Аватара на Cold_Tearsss

Това при някои момчета се случва. По мой наблядения е само докато са във филма и после се оправят - стабилизират.

2. Абе момчета вие като си пишете с някое момиче отскоро задължително ли изклюкарвате на приятелите си и го изкарвате пред тях така, сякаш е поредната, която ви сваля??

До човек си е, ама това е абсурдно, ама всякакви ги има.

Цитирай Първоначално написано от Cold_Tearsss Виж мнението

Това при някои момчета се случва. По мой наблядения е само докато са във филма и после се оправят - стабилизират.

2. Абе момчета вие като си пишете с някое момиче отскоро задължително ли изклюкарвате на приятелите си и го изкарвате пред тях така, сякаш е поредната, която ви сваля??

До човек си е, ама това е абсурдно, ама всякакви ги има.
    Споредд мен е да трупат точкии и да се правят на интересни, на едно стойностно момче няма само това да му е в главата: ей и тая взе, че ми писа.. харесаа ми снимка.. Тъпо е Може би този вид популярност ги кара да се чувстват некви яки.. еба ли го, живи и здрави сега, всеки с проблемите си

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Чакай питаш дали когато момче има интерес към дадено момиче, дали трябва да се сваля само с нея или паралелно с това с още 5-6? 0.o

А за второто много ясно, че е тъпо.

anonymous708973
    Guest
    Странно мъжко поведение е това, което си описала. Женските сме така... поне аз де, за другите не мога да гарантирам.
    Обичайното при момчетата е да се излиза с 5-6 (примерно), нещата се задълбочават с 2-3, накрая избира към коя да си насочи мераците. Дали е хубаво, честно и т.н., няма да коментирам.

Относно второто - никой мъж на място няма да го направи.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    не разбрах много, ама дали ако момче е във връзка е окей да се сваля с други-КАТЕГОРИЧНО НЕ.
    но дали е окей да си говори с други, като приятелки просто-да, нищо против не бих имала
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен Аватара на Hilary_
    Първия ти въпрос го разбрах в смисъл дали е ок дадено момче да има приятелка и да се сваля едновременно с това с други?
    За мен не е на добре, а и самото момче би ми паднало в очите. Това поведение е твърде глупаво и недорасло.
    Ако обаче са само приятелски отношения (макар, че аз не вярвам в такива приятелства) по бих го приела.

Цитирай Първоначално написано от Hilary_ Виж мнението
    Първия ти въпрос го разбрах в смисъл дали е ок дадено момче да има приятелка и да се сваля едновременно с това с други?
    За мен не е на добре, а и самото момче би ми паднало в очите. Това поведение е твърде глупаво и недорасло.
    Ако обаче са само приятелски отношения (макар, че аз не вярвам в такива приятелства) по бих го приела.
    Той точна за тва да не ми падне в очите си мислел ама там е работата, че аз... не го харесвам, че по-просто казано да съм от останали 5-6..докато се задълбочи с 2-3.. исках го за приятел, защото на мен лично най-добрите ми, искрени и верни приятели от години са момчета Е, и те си въврят ръка за ръка с простотията Но.. да, май, докато не му мине и мерака с тази ще си остана на заден план "че да не си помисля нещо"

Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w Виж мнението
    Чакай питаш дали когато момче има интерес към дадено момиче, дали трябва да се сваля само с нея или паралелно с това с още 5-6? 0.o

А за второто много ясно, че е тъпо.
    Не да се сваля, поне не с мен, но това момче прекъсва връзки с всяко друго момиче, независимо какви са отношенията (поне помежду ми, или аз така си мисля, са приятелски?)

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от msdattt Виж мнението
    Може би всеки втори познава поне един човек, който се отдава твърде много на човека, в когото се влюби. Наскоро ми се случи да имам контакт с такова момче: писахме си, излизахме си.. не знам какво мислеше той, но го правех, защото нямам нищо против новите запознанства и така нататък, исках да сме приятели. Но когато си се зариби с някоя имам чувството, че забравя всички останали момичета и както се изрази той: "Не поддържаме връзка, за да не си помислиш нещо за мен." И аз.. wtff?? o.O За него е само тя.. единствена, край, с други момичета не си пише повече, докато не се провалят нещата и с нея.

2. Абе момчета вие като си пишете с някое момиче отскоро задължително ли изклюкарвате на приятелите си и го изкарвате пред тях така, сякаш е поредната, която ви сваля?? Задължително ли приемате за свалки подобни .. то не е и запознанство, при положение, че се знаете и сте се виждали, но просто не общувате.. Абе.. надявамм се да ми следитее мисълта, нищо, че е малко трудно
    1.Ами няма лошо да си обръща повече внимание на гаджето отколкото на приятелките що се отнася до срещи излизания и т.н. защото някои са доста ревниви или пък не вярват в приятелството между момче и момиче и не се знае как ще го разберат,но пък е лошо да се прекъсват абсолютно всички приятелски отношения с момичета.
    2 Зависи според ситуацията и как ще тръгне разговора.Ако се стигне до подобен разговор не крия.Не изкарвам че е поредната,която ме сваля просто оставям на тяхната фантазия да си го интерпретират както си пожелаят.Иначе това е приятно нещо и всичко си зависи от нещата напред.
    А последният ти пост показва че това момче може и да те приема като приятелка,но когато е свободен не би имал нищо против да бъдете заедно не само като приятели.И един вид любовта за него е много по-важна от междуполовото приятелство
    Последно редактирано от Niakoitam : 05-03-2012 на 11:45

Мега фен Аватара на Chacho
    Е очевидно би те ебал. Иначе е окей да си сваляш 15, стига да не си във връзка с някоя конкретна, това е моя подход и ми спестява хиляди нерви. Преди и аз съм си набелязвал някоя конкретна, като съм игнорирал останалите. Писна ми да го повтарям, но е защото момчетата не правим разлика между приятелство и връзка, за нас винаги едното може да прерасне в друго. Толкоз по първия въпрос.

Не. До его е. Рядко коментирам тея работи, но пък ако има нещо по-сериозно, ще обсъдя с момчетата с какво се занимавам. Да се гъзаря, че ме свалят, не ми трябва. Пък и в моята компания перченето не се толерира особено.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на Hilary_
    Той точна за тва да не ми падне в очите си мислел ама там е работата, че аз... не го харесвам, че по-просто казано да съм от останали 5-6..докато се задълбочи с 2-3.. исках го за приятел, защото на мен лично най-добрите ми, искрени и верни приятели от години са момчета Е, и те си въврят ръка за ръка с простотията Но.. да, май, докато не му мине и мерака с тази ще си остана на заден план "че да не си помисля нещо"
    Нормално е така да мисли. Пак ти казвам много рядко се среща такова приятелство, което поне от едната страна да няма по - силни чувства. Изчакай известно време и виж как ще продължат нещата.

Защо да чака. Като знае къв е проблема, да го решават и туй то.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Няма да чакам нищо, оставям го, ако реши, че иска да се върне - ок, аз бързо забравям Но.. започна да ме тревожи нещо другоо.. Chacho.. ти каза: Е очевидно би те ебал. По принцип нямам против ебането без чувства, това си е нужда понякога, но... точно с него.. Не знам, предполагам всеки познава човек, с когото би спал, но не може да си представи да има нещо друго след това и обратно: да се разбирате супер, но някак си да не можеш да си представиш да те възбуди по някакъв начин ее.. при мен е вторият вариант.. кофти, май изникна друг въпрос сега Хубаво, той би ме ебал, ама аз него..?? ;dd

Не бе тва е ебати тъпотията да забравиш за всички останали. В смисъл ти като си задала въпроса по такъв начин че всеки го тълкува както иска ама аз лично като свалям някоя не забравям че съществуват и други, вече ако имам връзка с някоя мацка нещата се променят, тогава не забравям че има и други момичета просто не ги свалям

Относно за приятелите ... казвам но зависи колко са се задълбочили нещата с мацката, но чак да се хваля .. ама и тука пак има едно "НО" защото като цяло всички си падаме "ловци" и никой не се хвали с лесен улов , ама с този за който си хвърлил много труд и ти се е получил ... как да не се похвалиш

Супер фен Аватара на fenasf
    Много лоша идея. Втория въпрос даже не го разбрах.
    I roll big like a superstar
    I smoke big like a superstar
    Bitch I'm a superstar

Цитирай Първоначално написано от fenasf Виж мнението
    Много лоша идея. Втория въпрос даже не го разбрах.
    Вторият въпрос е дали се хвалиш на приятелите си, когато си пишеш с някое момиче и винаги ли го изкарваш така, сякаш е поредната, която те сваля... примерно

Няма да чакам нищо, оставям го, ако реши, че иска да се върне - ок, аз бързо забравям Но.. започна да ме тревожи нещо другоо.. Chacho.. ти каза: Е очевидно би те ебал. По принцип нямам против ебането без чувства, това си е нужда понякога, но... точно с него.. Не знам, предполагам всеки познава човек, с когото би спал, но не може да си представи да има нещо друго след това и обратно: да се разбирате супер, но някак си да не можеш да си представиш да те възбуди по някакъв начин ее.. при мен е вторият вариант.. кофти, май изникна друг въпрос сега Хубаво, той би ме ебал, ама аз него..?? ;dd
    Тука има даже разпространители на идеята. Френдзоната, теорията за стълбата и прочее. Мързи ме да повтарям, потърси второто, ако искаш. И разбира се, подложи я на критика ;]

Супер фен Аватара на Anonys
    Тоя е голям г*й

Супер фен Аватара на djipsito
    Имам чувството, че половината не разбират кво се пита в темата.
    Или поне някои коментари тва показват, ма как да е. Дай да видим ся аз кво съм разбрала.

Пича прекъсва контакт с теб, щото си е хванал приятелка и ти казва, че е щото не иска да го мислиш за такъв къвто не е. Т.е, ако продължи да общува с теб ти ще си мислиш, че те сваля, пък си има приятелка и можеш да си промениш мнението за него. Все едно той е някъв сваляч или сърцеразбивач. В тоя смисъл.

Мисля, че е много филмиран. Така де, от някъв зор си е помислил, че ти си луда по него (!?) или си мисли, че ако продължи да общува с теб тва ще значи, че ви върти 2..
    Тва някво 50-50. Хем така, хем иначе. От една страна добре, щото не дава поводи за ревност на приятелката си, от друга страна е малко тъпо да се ограничава по този начин.

А за втория въпрос не разбрах, пред приятелите ли да се фукат или пред гаджето ? Така де, то пред гаджето няма кво да се фукат, ама аз на първо четене разбрах, че пред гаджето пича се прави, че ти (приятелката) си една от тия дето го свалят, а той е пасивен и не го ебе, щото е прекъснал вече контакт с теб. Един вид си придава важност, че е супер якия и в същото време осигурява гаджето, че има як приятел и е само нейн.

Тази тема ми е леко оплетена ;д
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Повече от фен Аватара на kinkygirl
    Град
    stara zagora
    Такива момченца като него си падат флиртаджии..той е свикнал да е мега социален и да прескача от цвят на цвят като пчеличка..защо просто не спреш дотук и признаеш пред себе си че си започнала да го харесваш..очевидно е че искаш сериозна връзка ама той не е от тези.. И вече едната усмивка го кара да си мисли че е мега харесван..Докажи му че не е така..И ще ти е в краката..Това че и от трудните ще го побърква защото е свикнал да има всяка като щракне с пръсти..Да ама НЕ! Изобщо не се подценявай с такива смешници като него..Флирувай,забавлявай се а когато се появи подохдящия не го изпускай!!

Супер фен Аватара на tonique
    Град
    София де Жанейро
    Хаха ако кажеш, че някаква си пише по тебе по скайпа - трябва да си много тъп
    Азис - Хоп [music]

Цитирай Първоначално написано от kinkygirl Виж мнението
    ..защо просто не спреш дотук и признаеш пред себе си че си започнала да го харесваш..очевидно е че искаш сериозна връзка ама той не е от тези.. И вече едната усмивка го кара да си мисли че е мега харесван..Докажи му че не е така..И ще ти е в краката..Това че и от трудните ще го побърква защото е свикнал да има всяка като щракне с пръсти..Да ама НЕ! Изобщо не се подценявай с такива смешници като него..Флирувай,забавлявай се а когато се появи подохдящия не го изпускай!!
    Аз обикновено изпускам подходящия.. нещо като вроден талант си ми е но.. защо да признавам пред себе си, че съм започнала да го харесвам Не съм казала такова нещо, казах само, че е започнал да се държии като п*тка и питахх за мнения, редно ли е според вас така да се отдръпваш от срещуположния пол само, защото си си намерил гадже

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си