- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- искам да попитам за размера но без да нападате !!!
имам 14 см дължина и 12.5 обиколка достатъчно ли е за почти всяко момиче на около 18 години ? ако обичате не нападайте
Ако знаеш как да го използваш става и годините нямат такова значение. Момичето на 15-18-20 има едни и същи нужди и анатомия.
maDamn
Има си специална тема за размера. Всеки ден четем едни и същи глупости. Ако знаеш как да го ползваш- няма да е малко. А има и тесни жени, които ако правят секс с много надарени ги боли.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
А гърди с обиколка под 120см струват ли нещо?![]()
Споко.Ти си добре
Нали знаеш, че размер се компенсира с други качества? Главата си залагам, че ти липсват.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Значи целия ти комплекс идва от това, че Бъгларите сме адски изпростели казвам СМЕ като не изключвам себеси.
Днешно време тертипа е такъв - колкото повече толкова по добре.
Което си е просто 1 лакомия нищо повече.
Когато някоя жена се оплаче от размера ти купи и Кон та да се насити.
Всичко е до жената.
Ако момичето е свястно няма проблем.
Но като съдя по това, че всички вече са ЗЛАТКИ (без да се извинявам на засегнатите) шанса да намериш свястно момиче е малък.
Трябва ти готина и точна мацка която да обича теб не ПЕНИСА ТИ.
А ако те обича няма да и пука опитен ли си с 35 санта ли си.
Спрете да се мъчите да подръжавате не "маняците" защото трупате само комплекси от цялата работа.
Последно редактирано от HideBoy : 05-08-2012 на 18:36
Бахти курветата тук баце(без извинение)
Ето това момиче ти е пресен пример за това което ти обяснявам по горе
Спирам по темата!
Дано ти е станало ясно за какво ти говоря![]()
М,за някой би било достатъчно,друг няма да е доволен...Пробвай и ще разбереш твоя случай в коя категория ще попадне.
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Аз няма какво да разбирам по скоро ти да мислиш преди да пишеш.
Зряла връзка ?
Противоречиш си!
Ако сексът не върви връзката ще приключи много преди да стане ЗРЯЛА.
Съответно вместо да критикуваш мен, погледни себеси.
Еми ти може и да можеш ама той за да пусне такава тема е на не повече от 18.
А днешните младежи правят секс много преди връзката да узрее.
Така, че от твоя гледна точка може да си права но от негова и от гледна точка на младежта с такъв тип мислене истината е друга.
Последно редактирано от HideBoy : 05-08-2012 на 19:16
чакай малко аз просто питах на 18 съм и съм бил с повече момичета отколкото предполагаш и винаги съм бил по 3-4 пъти минимум но просто питах защото вече искам сериозна връзка за това питах и не съм някой олигофрен да не разбирам за това написах без да нападате да не се обяснявам като олигофрен благодаря все пак![]()
Добре, честно, кво ти пука? Нищо няма да направиш, каквото и да ти кажем. Единственото нещо, което ще се промени евентуално, е самочувствието ти, което е жалко да лежи на един размер.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
виж сега приятел , размерът винаги е имал и винаги ще има значние ... , но това не означава да легнеш и да умираш . Като всеки нормален човек и ти трябва да намериш човека с който си пасвате , момичето което ще се задоволява с това , което искаш ... но внимавай,защото е важно ... нагледал съм се на други форуми кадето 90% са женени и търсят партньори за 3йки,използват дилдота и други простотии , което според мен не е нормално за узрели и семейни хора.Имам приятели с подобни "проблеми" и не им е трудност ...просто залагаш на повече неща...и на време. Ще има и такива,които не можеш да задоволиш,ще има и такива които ще са доволни ... не го мисли толкова
Kao jedno mi smo bili
volela bih da dozivim
bar jos jednom
oci da ti vidim
Брато, жените се възбуждат от размера на банковата сметка не от размера на kyрa. Колкото и да ти е голям,дори да я караш да реве от кеф като я пориш, нямаш ли кинти слаба работа и обратното - Имаш ли пари и с пyтka да си ще се чykaт с теб. При това над 98% от жените между 15г и 35г са такива, просто защото тези след 35 са станали на ошав и на важат. . . . Говоря от практика - до са още не съм намерил някоя като я черпя да ме пита колко ми е голям, а директно я хващам и колкото толковаВ крайна сметка не е важно на нея да и е кеф, важното е на теб да ти е добре.
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!