.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39
    Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Пиша. Имам сумати Word-овски документи изписани с депресарски работи. Плюс това си изключвам телефоните и "забравям" за социалната мрежа. Не искам да имам какъвто и да било контакт с други хора.
    Разхождам се сама. Ходя да снимам залеза (харесва ми, някак... особено когато съм в такъв период обожавам да го правя).
    Ям шоколад и семки. Гледам филми по цял ден и/или слушам музика. Не спя 1,2 денонощия, после ден и половина не ставам от леглото и... така докато ми мине.

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Някаква надъхваща музика или нещо по-весело и ще си ок. Яж повече, ходи на фитнес запълвай си времето, така че да не мислиш за това, което те депресира и за нула време ще си по-добре.
    Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Секс и храна
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Ами пускам си музика, понякога пиша разни неща. Гледам филми, ям нещо, правя упражнения, рисувам, играя баскетбол. Излизам понякога с приятели.

Супер фен Аватара на bijou
    Град
    UK
    Аз лично предпочитам да съм сама. Мразя като ми има нещо и тумба приятели ме нападнат с прегръдки и неща от сорта на 'Какво ти е? Добре ли си? Какво е станало?' МРАЗЯ!
    Иначе депресия я преживявам, като се затворя в себе си, доста често излизам някъде с кутия цигари през ноща и се скитам нагоре додолу. Помага ми. (:

Пуша цигари, слушам много тъжна музика и пия алкохол. Понякога и трите едновременно, понякога поотделно, но това са моите начини... Не обичам да има хора около мен, стоя сама...
    Но това, което всички казват "Времето лекува" на мен не ми е от полза... Изживявах последната си депресия от началото на есента, до пролетта... Не я преживях,тя изчезна, защото беше породена от проблем, който реших с един Човек.. Значи - зависи от депресията, някои неща не се преживяват лесно, а времето сякаш лети. ............без промяна...............

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Единственото,което ми помага в такива моменти, са приятелите ми.

Винаги си задържам емоциите в себе си и най-често ходя да бягам или ако времето не позволява гледам филм и спя.

Мега фен Аватара на draid
    Зареждам до горе, паля мотора и хващам на където ми очи видят - я гора, я планина. Та тогава не мисля за нищо.

Повече от фен Аватара на babati
    Аз такива моменти имам много рядко, но спортувам, кино, секс... И си мисля какво ми е наред в живота, а не кое точно е скапано. Т.е. чашата на мен ми е наполовина пълна вместо наполовина празна

Повече от фен Аватара на babati
    и слушам това

http://www.youtube.com/watch?v=TbUIHyqWKAk

от определено време само положителни неща се занимавам и лошото пффф покракй ушите то си съществува в пространството

Трудно. Аз много често изпадам в депресии. Обикновено си хапвам дооста, слушам приятна музика (такава която ме вдъхновява), чета, спя много, гледам интересни филми, предимно си седя вкъщи и сама, за да размишлявам и така.

Понеже се занимавам с рисуване си пускам вдъхновяваща музика възможно най-силно, изолирам се на моя етаж и рисувам с маслени бои. Доста е отпускащо.

Супер фен Аватара на kitty02
    Град
    Някъде из Тетевен .. <3
    Гледам филми.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си