.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Question Как да разбера дали наистина има чувства към мен при тези обстоятелства? :(

Здравейте!
    Искам да питам за мнение при тази ситуация...
    Та цялата история е такава: Преди около седмица излязох с една компания, в която имам един приятел, с който сме като близнаци по характер... Другите също ги познавам от доста време... Та единия ден отидохме на пикник всички, с този мой приятел се сближихме и по време на пикника бяхме неразделни. Вечерта пак се събрахме същата компания и между мен и него сякаш имаше някаква бурна химия, който не можеше да се скрие. Той е наистина мил с мен, даже най-добрият му приятел мисли, че има нещо между нас, макар че му се носи слава за Казанова и т.н. Правеше ми намеци с някакви романтични песни, а аз го гледах влюбено и се смеех като идиотка. Накрая като останахме четири човека ние с това момче просто се прегърнахме и седяхме, а другите двама ни гледаха и казаха: "Вие защо не тръгнете... Вижте колко си отивате". Ние с момчето се спогледахме и наведохме глави срамежливо. След всичко това си ме изпратиха до улицата, в която живея и тримата продължиха към къщата на момчето. На следващата сутрин му звъннах да излезем и той ми каза, че е в болница, посредством катастрофа. Аз си помислих, че се шегува, но после и другите ми казаха, че е пострадал и аз просто се стъписах. Звъннах му отново и разбрах, че е доста зле и ще му трябва операция. Сега вече от една седмица е в болница, всеки ден или си пишем СМС-и или се чуваме и ще си дойде чак след около седмица и нещо.
    Та въпроса ми е: Как да разбера дали има чувства към мен?

П.П. Ако пишете глупости от рода на "Това е толкова тъпо" или "Как пък искаш да разбереш току така от разстояние" по-добре си ги запазете... Просто питам какво е вашето мнение. Благодаря предварително!

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Сериозно? Момчето, което харесваш е претърпяло катастрофа, предстои му операция, а това, което на теб ти е в главата е "Как да разбера има ли чувства към мен" сега, точно в такъв момент?

Остави тези въпроси за по-късно. Сега важното е момчето да се възстанови. Просто бъди до него.

А защо не му отидеш на свиждане?
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Съгласна съм с горния коментар.

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Мая, я си представи, че недай боже ти родиш детенце, ама и с теб нещо се случи и те няма на този свят, недей така, детето достатъчно страда и ще страда за в бъдеще, че няма майчица. Какво значи чуждо, да не мислиш, че всичко около едно дете е кой го е направил? Обичта възниква в следствие на емоции с даденото дете, със споделения, общ живот, с радостите от успехите на някой от вас, с тревогите и трудностите, които преодолявате заедно. Това, че не си го родила, не означава, че не можеш да се привържеш и да му дадеш цялата си любов на която си способна! Мисля, че не обичаш истински мъжа до теб, иначе с радост би се грижила за дъщеря му!
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми