.
Отговор в тема
Страница 2 от 12 ПървиПърви 123456 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 284
    Мега фен Аватара на DieselBlood
    Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    Искам Димов,а темата да е "Деградацията на човек".Там няма начин да сбъркам.
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
    една велика тема

Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Аз пък се надявам да не са Димов, Талев или Вазов.
    На всичко друго ще съм доволна.
    Иначе и аз не съм писала теми, че и някои произведения не съм ги чела даже..
    А остана 1 седмица,ужас.

Багряна- Копнежът по волност
    Ботев- Свобода и робство
    Дебелянов- Копнеж по родното или Невъзможното завръщане
    Вапцаров- Човекът и историята
    И да има някаква интимна лирика на Яворов... Това е, което искам...толкова ли е многооооооо

Искам да се падне Далчев!
    Ама иначе ми е все тая, без това няма нищо да направя...

А дано само не е Багряна :Д ама като си знам късмета, като нищо ще се падне тя :Д

Вярно ли е, че от тази година ще сме разбъркани(по различни стаи) на матурата по БЕЛ?
    "Леко, леко и ние ше ви настигнем,
    ще ви ебем без грам да мигнем"

Голям фен Аватара на reperw
    даже в различни училища

Цитирай Първоначално написано от reperw Виж мнението
    даже в различни училища
    E при всеки е различно, защото аз на матурата по БЕЛ и повече от половината ми клас не стига че сме в моето даскало, ми и повечето сме даже в една стая :Д

Супер фен Аватара на shmatarok
    Ние пък сме в различни училища, но за сметка на това сме поне по3-4 от клас и около 7-8 от випуска като цяло в стая. Аз съм доволна, паднала съм се с умни хора, ако имам възможност или нужда да сверявам отговори.

Супер фен Аватара на mlakniwe
    НЕ ИСКАМ ДА СЕ ПАДА:

Под игото
    Тютюн
    Железният светилник
    Септември
    Далчев

Не мога да ги разбера и не мога да разсъждава върху тях, другите не са проблем за мен

Искам да се падне нещо от сорта на някое разказче на Елин Пелин или Йовков или пък Бай Ганьо, Смирненски също е лесен

Хора, само аз ли се стресирам преди матурата, или преувеличавам?? Притеснявам се да не ни забият с нещо гадно на теста..Казаха, че тази година ще се наблегне много на пунктуацията и правописа. Да не ни забият и с някои тъпи литературни въпроси, че....

Аз пък чух, че ще има много въпроси със свободен отговор... пффф ;/

ПС: по БЕЛ

Цитирай Първоначално написано от crzy Виж мнението
    Аз пък чух, че ще има много въпроси със свободен отговор... пффф ;/

ПС: по БЕЛ
    Ето го примерния вариант за 2012г. http://www.minedu.government.bg/open..._2011-2012.pdf Гадничко е....

Мега фен Аватара на DieselBlood
    Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    Елин Пелин също е добър вариант.
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
    една велика тема

Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!

Просто усещам или Елин Пелин, или Багряна, или Йовков!! Бъдете сигурни, че един от тях ще се падне.. Поне аз мисля така де, нямам никаква информация, но шестото ми чувство е на доста добро ниво ;d Стихотворенията ми са по-лесни не знам защо, а романите просто ги МРАЗЯ! Но ако се падне "Тютюн" ще мога да се справя, но само толкова! Разказите са по-лесни в сравнение с романите (поне за мен е така!) Успех на всички, много малко остана! С нетърпение чакам понеделника :d

Цитирай Първоначално написано от r19 Виж мнението
    Вярно ли е, че от тази година ще сме разбъркани(по различни стаи) на матурата по БЕЛ?
    Ти говориш за различни стаи, аз ще съм в много тъпо даскало ..защо не съм била абитуриентка миналата годинааа?? Толкова елементарна беше! А и последната задача беше толкова лесна! (за мен)

Супер фен Аватара на cunt
    Град
    София
    според мен пък йовков е невъзможно да се падне ,тъй като се е падал два пъти в последните 5-6 години
    Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
    L'homme est n

Станахме двама с това усещане,обаче аз имам и четвърти вариант за Димов ;д ;х А точа,че Йовков се е падал няма никакво значени,все пак компютър избира темата.

Цитирай Първоначално написано от miyauuu Виж мнението
    Просто усещам или Елин Пелин, или Багряна, или Йовков!! Бъдете сигурни, че един от тях ще се падне.. Поне аз мисля така де, нямам никаква информация, но шестото ми чувство е на доста добро ниво ;d Стихотворенията ми са по-лесни не знам защо, а романите просто ги МРАЗЯ! Но ако се падне "Тютюн" ще мога да се справя, но само толкова! Разказите са по-лесни в сравнение с романите (поне за мен е така!) Успех на всички, много малко остана! С нетърпение чакам понеделника :d
    Дано те лъже шестото ти чувство. Дано се падне Багряна, за да може да пишем. Какво толкова видяхте в Елин Пелин направо не знам. Много са му тъпи разказите. Особено Ветрената мелница. Като цяло много скучно творчество. Аз даже не знам, ако се падне Пелин, какво ще пиша--и идея си нямам..какво толкова има да му се разсъждава? Ако е някое добро стихотворение- супер ще е. Само се моля да не се падне пак Йовков. На септемврийската сесия са го дали с темата за изкуплението и възмездието в разказа Индже. То и Шибил са давали, и Индже са давали.. Дано не ни закопаят.. Стискам палци за Ботев или Багряна..
    ПП. И на мен стихотворенията са ми по-лесни.

Цитирай Първоначално написано от cunt Виж мнението
    според мен пък йовков е невъзможно да се падне ,тъй като се е падал два пъти в последните 5-6 години
    ДАНО да не се падне,че.....

и аз ги мразя - Елин Пелин и Йовков! (и техните произведения) Багряна може,абе да бъде стихотворение пък от кой автор ще е за мен няма значение (само да не е Ботев или Вазов!)

Цитирай Първоначално написано от miyauuu Виж мнението
    и аз ги мразя - Елин Пелин и Йовков! (и техните произведения) Багряна може,абе да бъде стихотворение пък от кой автор ще е за мен няма значение (само да не е Ботев или Вазов!)
    Ти ги мразиш, аз пък ги ненавиждам .. Не искам да се пада и Вазов- особено пък, ако е някаква от неговите тъпи оди, или от Под игото..Направо ще ни закопаят от всякъде. Силно се надявам да е Ботев или Багряна... стига с тия разкази, пък паднели се Железния светилник, направо съм туш.... Пък и тази година се навършва и 100 години от ПФК Ботев .Знае ли човек..може пък тия от МОМН да са написали 30 теми от някой автор и да се тегли измежду тях... никой не знае какви ги вършат...

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    Аз все си мисля,че ще е Елин Пелин,не знам защо, такова ми е предчувствието.
    Дано не се падне Гео Милев,че не мога да го понасям....
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Супер фен Аватара на shmatarok
    Цитирай Първоначално написано от unknowname Виж мнението
    Дано те лъже шестото ти чувство. Дано се падне Багряна, за да може да пишем. Какво толкова видяхте в Елин Пелин направо не знам. Много са му тъпи разказите. Особено Ветрената мелница. Като цяло много скучно творчество. Аз даже не знам, ако се падне Пелин, какво ще пиша--и идея си нямам..какво толкова има да му се разсъждава? Ако е някое добро стихотворение- супер ще е. Само се моля да не се падне пак Йовков. На септемврийската сесия са го дали с темата за изкуплението и възмездието в разказа Индже. То и Шибил са давали, и Индже са давали.. Дано не ни закопаят.. Стискам палци за Ботев или Багряна..
    ПП. И на мен стихотворенията са ми по-лесни.

О, не, не, не, само не и Багряна. Тази ми е по-ужасна и от 'Тютюн', което даже не прочетох >.<
    За Ботев съм навита, донякъде и за Славейков, разказите пък са ми супер лесни и за тях изобщо не се притеснявам. Вазов също не го искам. Нито пък Димчо Дебелянов.
    Честно казано, българският изобщо не ме притеснява, ама този 41-ви въпрос може да ме поозори - нещо не мога да си се представя да напиша 4 страници тема. х.х

Голям фен Аватара на FantaMen
    И да го мислите ... няма полза.Темата вече се знае (който си е платил също ще я знае) Така че освен да отидете и да напишете каквото знаене НЕ може да направите А и за вас няма ли микрослушалки като ви е толкова голям проблем тая тема ? Матурите са направени да се взимат...ако искаха да ни пресеят можеха да го направят много по лесно...не е в ничия полза да пишат 2-ки на ДЗИ щото схемата е като скачени съдове (туко виж някой не влизал в часовете по химия/физика и незнае що е туй)Не стига че никой не печели ами дори е голяма загуба ако има много 2-ки...За държавата и за едни други хорица а с тях шега небива
    Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си