- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- МАТУРА 2012 - Български език и Литература ! ! !
Искам да ви попитам къде мога да намеря примерен тест за външно оценяване за 7-ми клас?? Ако може ми пуснете линк!! П.С. -ако може да има ключ с верните отговори!!![]()
Ако се падне Гео Милев,Дебелянов,Далчев или Смирненски,директно си излизам.Багряна също не я долюбвам много,но е за предпочитане пред другите четирима.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
Темата е :Свобода и робство в поемата "На прощаване" ,хаха шегувам се,просто се надявам да се падне това :Д
И аз това викам :Д
Тук голям дъжд вали-дано да ни върви по вода и всички да изкараме хубави оценки! Успех на всички!
Обаче предчувствам, че довечера няма да мога да заспя, пък представете си да имам някой кошмар с Йовков![]()
Успех зрелостници!
Да минават тези матури и да се свършва вече, че на есен ни чакат нови мъки![]()
цитирам: "Утре, ако не можете да напишете нещо на 41 въпрос, пишете следното: "Дал Бойко 3." Не бъдете скромни! Включете и хвалебствия по негов адрес за по-висока оценка..." (rofl)(rofl)
Абе хора ...ЗАДЪЛЖИТЕЛНО напишете нещо,защото дори и повечето да не е вярно пак ще получите точки за нещо! Дори и да е само страница или каквото и да е... Не се отказвайте от 41 въпрос!!!
pod igoto na vazov
"Под Игото" на Вазов...ама никой от вас не позна до тука,че въобще може да е Вазов. Само се надявахте да НЕ е той ,хъхъ
Леле...лично на мен хич не ми харесват нито Вазов, нито Ботев... Надявам се да сте се справили с темата!
Между другото , не знам дали знаете ,но :
Преди време тези,които правят матурата са избягвали да слагат най-тежките произведения(мисля,че и "Под Игото" беше едно от тях,но не съм сиг) ,за да е по-леко и на зрелостника, и на проверяващия.НО оная тъпа пача (която била дъщеря на един от тези,които правят матурата),разбрала каква тема ще се падне, и след това казала на ГАДЖЕТО СИ(,който също бил зрелостник),той започнал да ПРОДАВА темата в нета. Обаче го хванали и от там и момичето и баща и се разбрал кой е -него го уволнили,на нея май не и се зачела матурата ,не помня ...
И сега вече тези,които правят матурата слагат абсолютно всички теми,които могат да се паднат и НЕ правят компромиси.
Овца с овца...
Някъде има ли го качен теста? Стига с тези глупави произведения![]()