- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- МАТУРА 2012 - Български език и Литература ! ! !
Ъъъм не ...май още не
Какво се падна за 41-ви въпрос?
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
Леле, въобще не ви завиждам с тоя Вазов. А и самата тема, поне според мен, не е от най - лесните...
Темата си е трудно , трябва да имаш високи познания върху романа и върху творчеството на Вазов като цяло. Вазов е труден , винаги е бил, понякога ми е труден за четене,а какво остава за анализ ,ЛИС ,ЕСЕ. Доста трябва да се понапънат.
maDamn
Леле, дано да са се справили! Аз даже не съм до чела цялото.. Ужас, другата година и мен ме чака матурка.
Последно редактирано от lqlq89 : 05-21-2012 на 10:44
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
Мда... и аз не съм чела целия роман. Хич не ме кефи...Интересно ми е да разбера ,какво ще кажат зрелостниците ;д
Теста като цяло беше лесен, ама тази тема, направо ме закопа
И за най-умният философ е трудно да отговаря на глупави въпроси.
Мерси, еми г/д си беше лесен.. като изключим тоя '' късмет '' че се падна точно Вазов.. дето не е хич лесно, особено за тия дето не са го чели , а са чели през редовете :Д ! А тая последната тема дето се падна Вазов... колко точки дава ако ти е вярно написано и добре развито ?
дава 30 точкиаз написах 1 лист и блокирах. Вазов реших да го пропусна и точно той ни се падна. Егати късмета имаме
Мхм темата беше отвратителна. И аз се надявам да получа 4, 5 точки с тоя лист![]()
А каква по-точно е била темата за Вазов? Разбрах,че е била на цитат от романа,нооо не ми казаха нищо повече.
Може ли после да дадете линк към отговорите. То и теста ще го има, да се пробвам, да видя какво ще успея да направя.
А миналата година какво се беше паднало?
Може ли после да дадете линк към отговорите. То и теста ще го има, да се пробвам, да видя какво ще успея да направя.
А миналата година какво се беше паднало?
Атанас Далчев- Книгите ...и беше нещо свързано със тва как на лир говорител живота му е минал само в четене на книги (май?!)На мен ми хареса,имаха късмет набор 92 ,за разлика от 93....
Аз съм 94 и ДАНО и ние имаме късмет !
^
И аз съм. Дано да имаме!
Иначе разправят,че теста пък бил супер лесен.... Нямам търпение да се пробвам като го постнат в сайта на мон.