.
Отговор в тема
Страница 6 от 12 ПървиПърви ... 2345678910 ... ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 284
    имаше един граматичен много подвеждащ- пишеше предават, а то е придават .. и аз трябваше да го прочета 3 пъти, за да се усетя

ами значи аз го бъркам доста сериозно с някой друг автор... не се събират 24 часа, в които да съм учила за тая матура , вчера прочетох набързо каквото мислех, че ми трябва и въпреки това мисля, че съм я взела поне с 4+ , заради другите неща.. айдеее чакаме отговорите ...

Темата беше ОТВРАААААТТТТИИИИТТЕЕЕЕЕЛ НАААА. Дано експертите и тоя, дето изтегли темата, да гният в кал и нищета. Дано да се разболеят от нелечима болест и да умрат- Да отидат в ада, ДАНООООООООООООООО. Как може да дадат тоя простия Вазов и тая тъпа тема. Дадоха ни толкова малък откъс и такава тъпа тема, а искат да пишем 4 страници. КАКВО Е ТОВА??????????????? Кой ще седне да ти чете това тъпо произведение, АЛО МИНИСТЕРСТВОТО??????? Вярвайте ми, мях съгласен дори на Гео Милев, но не и Вазов. Всичко бях прегледал, но не и Под игото................................. Потресен съм

Амии честито на печелившите..
    Аз само като видях "Под игото" и ми стана лошо. Да не говорим, че и темата беше ужасна..
    Инъче за теста.. не знам.. стори ми се лесен, ноо като излязат отговорите ще видим
    Дали си гад или тарикат - все тая ... пак ще мога с душата ти да си играя

Хора, забравих да напиша дали е интерпретативно или есе, според вас ще бъде ли фатално?

На "Под игото" да не можете да напишете нещо, по-добре не завършвайте. Априлското въстание, българските ценности преди Освобождението... "Пиянството на един народ", "Пробуждането", все може да се напише нещо.

^^ да, просто самият Вазов си е малко тегав за писане, не че не го знаем Някой ще ми отговори ли на въпроса по-горе?

Ами няма как да знаем дали е фатално. По принцип трябваше да се напише.

Цитирай Първоначално написано от Found_a_lover Виж мнението
    На "Под игото" да не можете да напишете нещо, по-добре не завършвайте. Априлското въстание, българските ценности преди Освобождението... "Пиянството на един народ", "Пробуждането", все може да се напише нещо.
    Я да ти дадат тази тема да видим ти колко ще напишеш, при положение че нито времето е достатъчно, нито темата е някаква, върху която да може да се разсъждава. Те от мон видяха, че миналата година има повече шестици и сега решиха да ни го изкарат на нас през носа. Майната им на мон- дори няма да го напиша с главни букви. По-проста и тъпа тема не можеше да се даде.

Цитирай Първоначално написано от Tenjera Виж мнението
    Хора, забравих да напиша дали е интерпретативно или есе, според вас ще бъде ли фатално?
    Ами мисля, че взимат някви точки, защото нашата госпожа постоянно ни повтаряше "Да не забравите да напишете какво е''. На някакъв ученик миналата година му взели не знам си колко точки за това...
    Дали си гад или тарикат - все тая ... пак ще мога с душата ти да си играя

Супер фен Аватара на mlakniwe
    Дали ще ми дадът точки ако съм написал че Вазов е мноо велик автор и го наричали народен поет и има голямо по обем творчество и разнооббразно, също така един от най-известните му романи е под игоото и тнт и после писах че много хора са се пробудили и са се жертвали, проляли кръв и тнт и после писах че благодарение на въстанието после сме се освободили и тва писах общо взето-дано да ми дадат 5-10 точки от там

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Аз съм против литература на матурата, ако беше само езика - всеки трябва да знае езика си, литературата - да я осъвременят малко.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

според мен не е много добро това което си писал за увод
    на мен поне увода ми е добър ,но нататък е трагедия
    кур за Вазов и министерството на образованието

Супер фен Аватара на mlakniwe
    Кво писахте където беше на Задушница 2-рият въпрос 39 май се падаше където тряяше да дадем примери там да съпоставяне на образи с ирония или нещо такова-там нищо не можах да измисля

Ще е ужасно да ми вземат точки за това, че не съм написала какво е, при положение, че написах толкова много и изчерпателно по темата

Айде дееее нЯМА ЛИ ДА ПУСНАТ тоя тест накрая!

Повече от фен Аватара на ginny
    Град
    stz
    94 , НИЕ СМЕ СЛЕДВАЩИТЕ ;(

ми аз на 39 писах за тая сухата мома и лудия христо

не е нужно да измисляш- трябва да дадеш цитат от текста.. а за парите вие каква тема писахте..на 32 аз писах Информация за парите: контрол и възникване или нещо подобно .. 5 минути се чудех каква ли ще общата тема на два текста, които нямат нищо общо

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    И аз писах Дебелянов, мисля, че е той

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Мерси за линка.

нека се помолим на дядо Бойко, преди да видимотговорите.. АМИН!

Вазов ви се е паднало. Ебати кефа. xD
    Сега ме е страх да го направя тоя тест, щото сигурно ще изкарам 3.50. >w<

Късмет на всички и много отлични оценки иначе!
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

- десетина точки на теста и минус 15 да кажем на съчинението тва ква оценка прави?

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си