- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- МАТУРА 2012 - Български език и Литература ! ! !
Просто беше ужасс!!! До сега (без есе-то) имам 65т. и ако не ми дадат минимум 12т. отивам на кино.. Не мога да си предстаям, че имам 5,45 :х
Доколкото Вазов мразя го! Точно пък най-тъпото и трудното (за мен) произведение се падна.. Писах каквото се сетих близо 2 страници ама не знам вече!С таково лошо настроение почнах теста, че не може да бъде ..
Темата беше ужаснаааааа... реве ми се.. наивните ми надежди за 5.50+ се изпариха още с първия поглед на 41ви въпроснадявам се поне на втората матура да се справя по-добре. значи до 10 юни чакаме присъдите?
![]()
Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената, или цял живот оставаш зад кулисите!
-------
Where did my cookie go? O.o
http://www.plovdiv-online.com/konfli...reshki-%D0%B0d
А вие какво отговорихте ?
Ние на какво се надявахме, то какъв..... се падна... Ако включим резюмето, тезите и другите глупости, на тестовата чест, без ЛИС имам 68 точки...надявам се поне на 10 точки МИНИМУМ за страница и половина без правописни или други грешни, смислен увод за място на Вазов в нашата класика, малко преразказ, малко измишльотини..... и така.....![]()
За въпрос 4 съм сигурна 100%, даже в книжката ми с правила ясно си пише "Всички сложни думи с първа съставна част ски- се пишат полуслято!!!!" Даден е и пример точно със ски-състезание! Не ме интересува от кой пореден речник ми гледат, но когато има неяснота, не е зле да не включват такива въпроси!
Последно редактирано от Moderatorius : 05-21-2012 на 18:22
1-40 63-64 точки
41 писах 3 страници и половина - изкл. професионално , с много добър увод. трябва +20т. да ми дадат
В моята книжка е написано : Сложни съществителни с първа съставна част ски-, кафе-, началник- е прието да се пишат полуслято : ски-спорт,ски-СЪСТЕЗАНИЕ,ски-спускане ............................ !
има ли някаква вероятност да зачетат и този отговор за верен?
Аз също отговорих на въпрос №4 с отговор В заради ски-състезанието. Учуди ме верният според МОМН отговор.
На въпрос №8 също отговорих с В,защото не виждам грешка в Г.Интересно ще е дали ще има последствия и какви.
Аз току що направих теста да видя,какво ще излезе и имам 52 точки без онази теза и без 41ви въпрос ест. После видях,че съм допуснала 5 много тъпи грешки ...Лейм работа съм.
Какво да говорим БЪЛГАРИЯ .. Аз на 4 писах В с идеята, че ски-съзтезанието се пише с тире (полуслято) и сега няма да ми го зачетат до последно се двуомях между А и В, но писах В относно тематаПод игото .. единственото, което не съм чел от литературните стихотворения през четирите години било то стихотворения, романи, поеми, елегии, а бе въобще всичко, да никой не ми е виновен .. ще кажете .. пак казвам Под игото добре ... но темата за Под игото беше отвратителна ! :X
4 Б) писах накрая. Г) отговор го изключих веднага. Останваха А,Б,В . А) и В) ми се струваха и двата напълно правилни (според условието, тоест с грешки в тях) и писах Б) ... В крайна сметка се вкарах във филм, че се бъркам и "поддържам" се пише с едно "д".
На 8-мо си писах Г)
По какво ви е другата матура?
Моята е по английски.
Успех утре!
Мойта е по Философия и очаквам сравнително по висок успех там
Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
Заместител на любовта от който да не ме боли...
Заместител на болката....има ли кажи???
математика , мн зле
Руски.Много съм добре.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
Вие дето сте с английски ходихте ли на уроци през годината?
Знаете ли дали е фатално,ако X-овете в листа за отговори излизат от кръгчето?
мишки , дайте линк към матурата , че не мога да я намеря нещо
интересно ме дали само ние бяхме благословени с лесен тест