- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Влюбвам се в приятелката си.
Просто ти обръща внимание, и ти се лепваш като пиявица за нея. Съвет нямам. Прекалено жалък си.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Заглавието кърти, иначе е влюбване - 100%, тип фреендзоон.
Грешката ти е, че всичко й споделяш. Виждам два варианта - да се опиташ за нещо повече, в което се съмнявам да сполучиш, или да се отдалечиш и с времето ще ти мине. Е, може и да продължаваш да си тровиш живота.
няма да чета коментарите преди мен, а направо ще отговоря на теб. Или си много привързан (като дете към цокало), или наистина се влюбваш. Във втория случай, според някои учени, ако тръгнете, ще бъдете много дълго заедно и ще се обичате истински, но това, ако и тя чувства същото. Най - стабилните връзки, хипотетично, са между близки приятелиУспех
![]()
Братле повярвай ми знам какво ти е, минал съм през същата глупост! Имаше едно момиче с което се запознах случайно. Скоро след това не спряхме да си пишем online и си споделяхме всичко и излизахме постоянно и аз си помислих по едно време че я харесвам като много повече. И понеже съм упорито копеле и преследвам това което искам и просто отворихме тази тема с нея един ден. Тя ми каза че ме вижда само като приятел..и да стана ми кофти но след ден два спрях да мисля постоянно за нея и започнах да се запознавам с други момичета и се разсеях от нея. Спряхме да си пишем и се виждахме по рядко и си помислих че това е поредният човек с който няма да се занимавам повече. ГРЕШКА! Точно когато забележат че те няма до тях и че се отдалечаваш осъзнават колко си им нужен и веднага започват да те търсят! Та с това момиче си останахме добри приятели до ден днешен и си общуваме най редовно. В заключение просто и кажи какво мослиш и да се приключи. Няма смисъл да стоиш и да се чудиш. Ако ти се получи браво, ако не...мисля че има още доста момичета по света, все някоя ще си намеришКъсмет!
Прегърни я и прецени какво усещаш - приятелска любов или нещо друго, по различно...)
XAXAXA Всяка хубавица, пък и не чак толкова може да те възбуди - начини много.
Има, но зависи от много неща. Аз никога няма да спя с приятелка, която ми е чисто приятелка, но това е само моя светоглед.
Този коментар ми се вижда най-удачен.![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Нищо няма да загубиш като поговорите или както по-горе са те посъветвали първо да пробваш с жестове (прегръдка), от което може да ти стане по-ясно какви са ти чувствата. Щом сте близки приятели едва ли ще е трудно да проведете подобен разговор- да различно е от другите теми, които сте си споделяли, но не е страшно.![]()
Не съм чела коментари...
Надявам се да ти помогна ,защото аз съм в същото положение ,само че си имам най-добър приятел.И с него просто сме в страхотни взаимоотношения,никога не сме се карали,никога не сме се влияли от мнението на другите,обаче...от 7 месеца ей така заспивам с мисълта за него и .... мълча си ,защото не виждам да има симптоми ,че съм му симпатична...та аз те съветвам да не прибързваш със заключенията и да я хванеш за ръка ,да си поприказвате сладко сладко ,прегърнете сеако ти се приискат и др работи с нея ,значи явно я харесваш като повече от приятелка ! Въпросът ми е на колко години сте,защото ако сте по-малки е нормално да не искаш сексуален контакт с нея все още,а и не всички връзки започват с физически контакт,може година две да се опознавате,да се гушкате,за любовта правила няма! Късмет и ако толкова много я харесваш кажи й го!
Ауу,ами питай я ,защо не си говорите!!! Всичко става с разговори,само си усложняваш живота като се опитваш да гадаеш ...питай я ,защо си се отдалечила от мен...Трябва да и покажеш ,че е важна за теб и това ,че вече не се държи както преди ,не ти харесва...Най-добрият съвет е..това което си го написал тук и го кажи право в лицето!!!{}} =]]