- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- тема за краченца, хубави краченца!
фуут ловерчета![]()
"Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!
Мишинка
BrainDamage
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
този крак ако ти тупне един шут, така ще ти се одърви дупето че няма да го чувстваш
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Това не променя факта, че го дървиш на мъжки крака...
Мишинка
BrainDamage
предпочитам сестра ти да ми го дърви
sapphire5![]()
Нямам сестра, соре...
Мишинка
BrainDamage
ще ти направя![]()
sapphire5![]()
"Everything kills you, you're dying everyday. You're either dying everyday, or you're living everyday, and I'm living everyday."- Christofer Drew
"Imagine all the people
Living life in peace"- John Lennon
не всичко е силаспециално за удари и ритници..
![]()
^Bob Sapp, може би един от най-едрите и масивни бойци, които съм виждал, а в професионални мачове, който го хване си играе на чувал с него![]()
Е вече зависи и от човека, някои масивни удрят силно, други не. Има и слабички удрят слабо, други силно, не мисля, че трябва да спорим за това.
sapphire5![]()
точно за това масата не е еквивалентна на силата на удар![]()
знам че има и много техника, но ако вземеш от улицата един слаб и един по-едър кой ще удря по-силно ?
sapphire5![]()