.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Грешно ли е обезкосмяването по този начин?

Здравейте, утре ще ми се отвори парашута с едно момиче в нас, но не съм се обезкосмил още, тъй като зимата не го правя, а съм девствен още. Лятото го правих с бикчето, но сега приятели ми препоръчаха с машинката за подстригване, тъй като те го правили така и било сигурен метод. Но въпросите ми са, дали ще пречи на момичето при свирка, акта и т.н.? Също така по-ефектно ли ще е от бикчето за бръснене? Нямам опит с машинката и дали е голям шанса да се порежа или нещо такова? Благодаря предварително.

Използвай самобръсначката за скротума и областта около скротума, а машинка за региона над половия член (препоръчвам ти да използваш приставка, най-малък номер). Ако има някакъв проблем, ще се разберете с приятелката ти за по-нататъка.
    ...

Проблема е, че не знам как точно се работи с тази машинка.

Повече от фен Аватара на Scarface_
    1во с машинката и после с бикчето ... и не ги оставяй др път да растат толкова... как се работи ... има копче за пускане и за спиране ... когато копчето е на "|" машинката започва да работи , когато е на "О" не работи...
    Kao jedno mi smo bili
    volela bih da dozivim
    bar jos jednom
    oci da ti vidim

откъде си сигурен, че ще ти се отвори парашута

ако толкова те е страх с тая машинка, подстрижи се колкото се може по-късо с ножица и после се избръсни гладко.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Голям фен Аватара на alchy
    Ако си много джигясал отдолу.. мини първо с машинката и внимавай, след това със самобръсначката ако искаш да изгладиш положението ^^

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Ако космите са много дълги, първо ги подкъси с ножица и после със самобръсначка.

Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
    откъде си сигурен, че ще ти се отвори парашута

ако толкова те е страх с тая машинка, подстрижи се колкото се може по-късо с ножица и после се избръсни гладко.
    Защото тя поиска това.

Аз питах дали с машинката е добре и как да процедирам. С ножицата съм го правил вече.

anonymous708973
    Guest
    Просто правило: преди важна уговорка/среща/събитие процедирай по добре познат начин, при който няма шанс да сгрешиш. Независимо дали става дума за бръснене на пенис, нов дезодорант, ядене на непозната храна. Хващай самобръсначката, по-гладко става с нея. Машинката за бръснене оставя много къси косъмчета.

Успех утре, мисли си с правилната глава и ползвайте гуми.
    И можеш да се похвалиш :д

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Просто правило: преди важна уговорка/среща/събитие процедирай по добре познат начин, при който няма шанс да сгрешиш. Независимо дали става дума за бръснене на пенис, нов дезодорант, ядене на непозната храна. Хващай самобръсначката, по-гладко става с нея. Машинката за бръснене оставя много къси косъмчета.

Успех утре, мисли си с правилната глава и ползвайте гуми.
    И можеш да се похвалиш :д
    И аз така го реших. С машинката ще е по-нататък. Утре защото е специален ден за мен, е и за нея сигурно, ще използвам сигурния метод. Мерси!

Хаха, добре, като мине ще се похваля.

Banned Супер фен
    И слънцето пече, а ХейтРеалМадрид ебе...Колко поетично.

ти щом с машинката не можеш да работиш...
    Дай му на лумпена злоба,
    окъпи глупака във власт,
    пусни го в тъмната доба,
    да раздава правда за нас.

My Blog / Update 22.09.2011

Всичко мина добре. Момичето не се оплака, така че най-вероятно не и е доставило дискомфорт обезкосмената зона. Като се обличахме даже я попитах и отрече, но каза, че ще е по-добре с кола маска за по-дълготраен ефект. Иначе тя свърши 1 път, беше с презерватив, аз свърших върху нея, проверих презерватива с напълване с вода и не беше скъсан. Каза, че много ѝ е харесало и искала даже да повторим в най-скоро време. Само че не разбрах защо се разплака след като свърши? Не се разплака, ама и потекоха сълзички от очите?! :/

Супер фен Аватара на Eclipsercho
    Град
    In another dimension
    Цитирай Първоначално написано от HateRMadrid Виж мнението
    Само че не разбрах защо се разплака след като свърши? Не се разплака, ама и потекоха сълзички от очите?! :/
    Били са сълзи от съжаление към малкия ти пубис.

Другия път - Бен Ладен отдолу.

Такива кифли сте, че си приличате като две капки боза..
    Цитирай Първоначално написано от Altamira
    много странно, как веднага решихте, че нищо ми няма, само щото са ме продали за 3 пъти девствена и защото 2 пъти ми късаха химена?
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Заааааееби... кви са тия 23 годишни които е6ат деца ... Ужас и страдание!!! Да позная има кола и те вози до McDonald's най-редовно за да ти купи детско меню?!?!?!

Мега фен Аватара на Joc
    Град
    на коня У краката
    Цитирай Първоначално написано от HateRMadrid Виж мнението
    Иначе тя свърши 1 път, беше с презерватив, аз свърших върху нея
    яко така :Д
    то густо, то пусто

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си