.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Question Психически проблеми със съня

Здравейте. Не знам дали въпроса,който ще Ви задам сега е точно здравен проблем,но наистина е важно е за мен да чуя възможно най-много отговори. Преди две седмици,тоест една съботна вечер, в която на мен много ми се ходеше на дискотека, просто си пуснах един странен филм и си легнах.Не помня с подробности как съм заспала,но знам едно-на утрето няколко човека ми се обадиха,за да ми кажат,че ще информират родителите ми, че съм била на дискотека и съм се държала толкова неприлично...Аз не обърнах внимание, но нещата станаха по-сериозни. Майка ми наистина беше информирана отнякъде и ми потърси обяснение. Аз и обясних това, което и на Вас-бях си легнала... И така, 2 седмици вече над 20 човека твърдят, че са видяли мен,а аз не съм била на дискотека от месец, може би(до колкото помня аз)...Днес ми прекипя и казах на родителите си,след като не ми вярват да искат видеозасписите от охраната. Като надеждата ми беше, че след като ги изгледат ще се разберат,че не съм била аз. Но, ето какво-оказва се,че съм била аз...А аз не помня нищо,освен че си легнах...Не употребявам наркотични вещества, алкохол много рядко, но специално тогава не съм пила...Какво мислите,хора?! Моля ви, помогнете ми с каквото и да е информация!

Иди на психолог

Леле!Това е доста .. СТРАННО.

Супер фен Аватара на scrooper
    Уау!
    Аз също съм ставала на сън, преобличала съм се, но наште са ме хващали пред вратата (била съм с отворени очи) и са ме убеждавали да си легна пак.
    Попитай тези, които са те видели, да ти разкажат как точно си се държала и дали са намерили нещо необичайно у теб? Сподели с приятели. А на родителите ти кажи, че не си единствена.
    Не знам какъв специалист трябва да посетиш, не стигнах до там. По- скоро информирай близки и приятели, ако те видят пак в такова състояние, да те заведат у вас.
    always late but worth the wait!

Супер фен Аватара на scrooper
    А да, другият вариант е следващият път, когато ти се доходи на дискотека, просто да отидеш. Ако трябва, избягай от вас, но така е по- добре, отколкото несъзнателно
    always late but worth the wait!

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов
    Цитирай Първоначално написано от nelsi_nelka Виж мнението
    Здравейте. Не знам дали въпроса,който ще Ви задам сега е точно здравен проблем,но наистина е важно е за мен да чуя възможно най-много отговори. Преди две седмици,тоест една съботна вечер, в която на мен много ми се ходеше на дискотека, просто си пуснах един странен филм и си легнах.Не помня с подробности как съм заспала,но знам едно-на утрето няколко човека ми се обадиха,за да ми кажат,че ще информират родителите ми, че съм била на дискотека и съм се държала толкова неприлично...Аз не обърнах внимание, но нещата станаха по-сериозни. Майка ми наистина беше информирана отнякъде и ми потърси обяснение. Аз и обясних това, което и на Вас-бях си легнала... И така, 2 седмици вече над 20 човека твърдят, че са видяли мен,а аз не съм била на дискотека от месец, може би(до колкото помня аз)...Днес ми прекипя и казах на родителите си,след като не ми вярват да искат видеозасписите от охраната. Като надеждата ми беше, че след като ги изгледат ще се разберат,че не съм била аз. Но, ето какво-оказва се,че съм била аз...А аз не помня нищо,освен че си легнах...Не употребявам наркотични вещества, алкохол много рядко, но специално тогава не съм пила...Какво мислите,хора?! Моля ви, помогнете ми с каквото и да е информация!
    Каква информация?!

Просто НЕ вземай психоактивни ако не си наясно с прогнозата от тях.

А, да - преди да започнеш да ме ругаеш, че не съм те чел колко си почтена, уважавана и уважителна - кажи на "ПРИЯТЕЛИТЕ"/"ПРИЯТЕЛКИТЕ" си с които си в сексуални отношения никога повече да не те дрогират без да знаеш, понеже не ти понася!
    Ако не ти се вярва - "превърти" си 24 часа поне, преди инцидента с кого си била къде и какво си пушила, пила, яла. Там е истината, там...

Голям фен Аватара на besso
    Съгласен съм с batkodoki. Засъжаление съм чувал не една такива истории от познати момичета. Ефект на някои психоактивни вещества, включително и на алкохола е, че се появява загуба на паметта и малко преди приема им. Иначе казано - ако се надрусаш ще ти се губи не само вечерта а и часовете преди да го направиш.

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    И аз си мисля, че това може да е породено от ефекта на някои психотропни вещества.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Супер фен Аватара на lubovvv
    Мисля, че буташ или ти, или хората около теб масло
    Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
    Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
    Заместител на любовта от който да не ме боли...
    Заместител на болката....има ли кажи???

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си