.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Hybrid View

Повече от фен Аватара на SorrowEyes

Шал за рокля?

Здравейте!
    Трябва да си намеря шал за ролкята за бала, но нямам представа от къде.
    Не искам да е квадратен с някакви фигури, а изчистен, едноцветен и с правоъгълна форма.
    Имате ли идеи от къде мога да си намеря такъв от София? Ако някой знае, да помага... отчаяна съм вече

Благодаря за времето !

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Най-лесно е да отидеш до някоя шивачка, да й покажеш и роклята - цвят, материя, ще ти го направи за отрицателно време, ако няма и други поръчки, а и не вярвам да ти вземе много пари.

Благодаря ти много за отговора. И аз си го мислех това.
    А някакви идеи за магазини за платове?
    Изобщо до сега не съм се интересувала от такива неща и съм абсолютно неориентирана...

Супер фен Аватара на Djenka
    Град
    The little Wien :)
    www.efrea.com < имат хубави шалове, но не знам дали точно такъв търсиш. Разгледай ги все пак, може пък да ти харесат

Иначе е идея да занесеш плат на шивачка, а ако не знаеш какъв - занеси роклята в магазина или я опиши, те ще ти предложат няколко плата, все пак си разбират от работата. Успех

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Да, по- добре е да отидеп в магазин за плат отколкто да търсиш самия шал. Ако си от София, на ул. Алабаин от едната страна на Съдебната има 3-4 магазина за платове със срвнително голямо разнообразие. На Ботев също има няколко, като тръгнеш от Възраждане надолу...Кажи какъв цвят ти е роклята и каква материя е

Red face

Добре, отивам при шивачката с чантата към роклята, за да й покжа цвета, разбираме се нещо с нея и евентуално ще отида до тези магазини по алабин, понеже само за тях се сещам

Благодаря ви много !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си