- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Помогнете, ми бият ме в Училище
Извинявам се, че не отговарях последните дни, но бях на почивка. Мисля да започна някакъв спорт, но не знам какъв да бъде той ?
Сега съм осми клас и трябва да измисля нещо.
Човече, доведи си някой твой фр, който да снима и онез като те нападнат вадиш бокс, нож или нещо друго и ги почваш... 1, 2, 3... Колкото повече повалиш, толкова по-добре!
Здравей, сега прочетох твоята история. При възможност пиши някой ред. Как е положението има ли промяна?
Тукати в муцуната 1 в 1 нема да се плашиш, а като ти скочат повече им кажи "абе вие сте големи п*тки 1в1 не можете ли да се биете" Не е срамно да те набиятА тва го правят защото си някой задръстен тип, ако не беше така нямаше да пишеш по форумите. Намери си приятели викни ги като обичат тези мишки да се бият в екип направете 5в5.. Отваряй им се малко нема да им мълчиш.
Щом те бият и не можеш да се защитиш,най-добре си намери подходяща компания,която да те защитава.Сприятели се с някои от така наречените "биячи",само това ти е спасението...А когато те бият в училище,винаги можеш да говориш с учител или директор,за побой могат да ги изключат от училище!
Наръгай един с ножче/пирон/молив или му прасни в тиквата някоя бутилка и няма да те закачат повече, гаранция. : )
Ако искаш да отвръщаш трябва да е нещо такова, не ги слушай тия, ако го удариш просто пак ще те набият, няма да им вземеш страха.
Иначе има и други (по-добри в твоя случай) решения на проблема, като за начало кажи на класния, щом на родителите няма смисъл. : )
Здрасти.. И мен са ме били преди години.. Но в един момент просто се надъхах и прибих най-голямата кифла която ми се правеше на голяма работаЗапалих и косата и и удрях главата в стената
![]()
Другите и приятелки се отдръпнаха и изобщо не ме закачаха, само гледаха.![]()
Сега като ме видят бягат от мен.![]()
Та извода е да се изправиш срещу тях. Видяли са, че си емоционално слаб и затворен в себе си и са решили да се правят на много "мощни" чрез теб. Но всъщност не са, повярвай ми.Айде пиши кво е станало, доста време е минало от пускането на темата като гледам.
![]()
Нямаш самочувствие.Това е лошо.
Придобий самочувствие и ги набий.И кво като са 17.
Да нямат нещо повече от тебе?Ако набиеш този дето те
закача ще се отдръпнат.Ако не се отдръпнат викаш някой фр.
Иначе е добре да почнеш с карате.Започнах да уча но се научих само да премятам хора.
Въобще карате или крав мага(някой хора му казват израелско карате)