.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Апендицит или просто болки??

От вчера на обяд започна да ме боли корема в десния ъгъл!!! Не беше остра болка може би досадна и тъпа....когато докоснах корема не усетих НИЩО!!! Най-лошото е че днес също имам тези болки ;хх Преди малко си измерих температурата беше нормална 36.5 ,което е нормално.....Та малко се стреснах да не е апендикс, и днес споделих с мой приятелки и те ми казаха че може да е от зеления чай(пия го всяка вечер преди тренировка).И такам моя въпрос е дали изобщо мога да имам някаква подобна болест....и другата може ли да се получи апендицит??? Много искам вашето мнения,мс предварително!! ХОХО

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Ако имаш симптоми на апендицит болката е дотолкова остра и непоносима, че едва можеш да се движиш. Прорязва те много силно. Така, че спокойно, щом и температура/повръщане нямаш, значи нищо ти няма. Може да от зеленият чай. От кога го пиеш?
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Mи 3-ти месец..така ускорено!!!

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Да не е овулация? Кой ден от МЦ ти е и колко ти е МЦ?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

еми аз нямах остри болки, отидох на лекар ,защото вече цял ден ме болеше корем независимо дали вземах хапчета... та отидох и след 40мин ме оперирах

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си