.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 46 от общо 46
    второто

Мега фен
    Лол лол лол NightGuardian рулира
    Законът е закон,
    но той врата в полето е
    и луд е оня, който потърси там сърцето си...

Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    Тъп си. Не очаквах да е толкова много. Не знам защо четеш през редовете. Ти видя ли думичката "Примерно" в поста ми?
    И това какво ще правя като завърша си е моя работа.

LovEsIckk, живота е прекалено хубав, а мен няма да ме видиш никога недоволна от него, намусена и най-вече отегчена. Защо не свърши нещото много хубаво за себе си, вместо да пишеш тук?
    Най-лесно да кажеш на някой тъп. А ти да му обесниш що е тъп , не можеш. Защо ли? Май думите ти винаги идват от книжките , имаш ли собствена мисъл изобщо?
    Последно редактирано от NightGuardian : 05-21-2012 на 09:29

Banned Мега фен
    Град
    Пловдив
    Eдното нещо, което съм научил от форума е, че в повечето случаи потребителите тука не са такива каквито им е имиджа в форума.

Агнеца е супер приятно момиче - 90% я мислят за пропаднячка наркоманка
    Венера същото - 90% я мислят за някъв лигоч, близо до щруделския - но всъщност си е доста свестна
    Адаша и той по същата графа...

Така че надали и щрудела ще е такава сконфузена, розова, детински настроена ако щете в реалния живот.
    Докато не се видиш поне за 2-3 часа с нея няма как да си направиш добро умозаключение.

Мега фен
    Драмата продължава...

Разбира се, че не всеки е тоооочно такъв ин р.л. какъвто е в форума но все пак ако си някой ретард нолайфър ще си проличи рано или късно, нали ?
    Не искам да защитавам или да съм срещу някой ама Гардиана е прав за много неща, а Шундела ако наистина имаше някъв лайф експиринънс поне веднъж щеше да си проличи от постовете и.
    Не може да си на 20 години и да правиш "гъбълчета" на сянката с ръчички .... wtf
    Законът е закон,
    но той врата в полето е

Тази песен винаги ме е карал да живея на пълни обороти , искам да видя възможно повече неща от живота , защото един ден знам ,че ще трябва бъда човек здаво стъпил на краката. И детето ми е моя представител пред хората и искам да го приемат като някой ,който ще бъде оправен и пич , да искат да бъдат с него , а не да се затваря вкъщи и да се притеснява за излишни неща и да не може да споделя с мен , понеже , ще съм някав супер неадерталец.

http://vbox7.com/play:b906c8c9 - плача на тази песен , защото съм сам и ако стане нещо с мен , знам ,че нашите никога няма да видят внуче , което направо ме побърква.

Ценете живота , не го пропилявайте в глупости.
    Последно редактирано от NightGuardian : 05-21-2012 на 13:41

Мега фен
    Град
    <3
    Веднага ти казвам защо си тъп. >>>

Кой си ти, че да правиш такива заключения? Ти над главата ми ли висиш, за да знаеш, че се затварям в къщи?

"Не може да си на 20 години и да правиш "гъбълчета" на сянката с ръчички .... wtf "

Ти също си смешен с такива коментари. Ако видиш президента да прави същото какво ще си помислиш? Ако си помислиш същото, то значи си ужасно тесногръд. Ако си помислиш друго - също. => I win.
    Живей си праволинейно и си прави нещата, които ТРЯБВА да се правят на определена възраст, а когато станеш на 70 седни пред блока и недоволствай от всичко, защото това правят 70 годишните. Може да си засадиш и картофи. А ако до 40 не си спал с 3 жени едновременно, защото примерно това го правят всички, значи си много зле.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от NightGuardian Виж мнението
    Ценете живота , не го пропилявайте в глупости.
    А ако т.нар. глупости ми го осмислят? ХИПОТЕТИЧНО, защото знам, че ще го приемеш на сериозно.
    Исках да кажа, че всеки има своя представа за живота и е адски глупаво да очакваш всички да живеят по твоята.
    4XCOKИ

Само едно ще ти кажа , егоистите умират сами.

Повярвай ми. Сега мислиш за себе си , но един ден идва и това се връща. Тоест никой няма да мисли за теб , понеже винаги си мислела за себе си Дори собствените ти деца , ако го проявиш егоизъм и пред тях.
    Последно редактирано от NightGuardian : 05-21-2012 на 13:56

Мега фен
    Град
    <3
    Ама ти продължаваш да ми казваш каква съм и какво чувствам. О.о
    Ако така преценяваш и всички останали, ти също ще си сам.
    4XCOKИ

Не , умея да преценям различията в хората , за това и имам познати от затворници до успели хора

Които отвръщат с респект , всякаш съм на тяхното ниво.

Докато ти можеш да баламосваш само децата или с хора на техния акъл, защото до там ти стигат познанията за хората.
    Последно редактирано от NightGuardian : 05-21-2012 на 14:07

Супер фен Аватара на scrooper
    Типично описание на един аналитичен вглъбен, може би леко объркан тип. Нищо необикновено и отличително. Но кой би предположил накъде ще тръгне темата : ) Очертала се е готина сапунка.
    always late but worth the wait!

Супер фен Аватара на scrooper
    Освен това е засегнат и мотивът за нероден Петко ^^
    always late but worth the wait!

не може да ме разобедите , че не говоря истини , това е без да я познавам. Ако я опозная ,може би ще и кажа целия и живот. Който не е никак разнообразен.

Човек дето се впряга , значи го засягаш по някакъв начин.

Докато не заговорих тези работи , ще кажеш , че не пиша постове , не отговаря. Сега ми пише 15 реда , в няколко поста.

И Щрудел , все още бих те изчукал <3 Не си видяла много , значи имам много да ти показвам <3
    Последно редактирано от NightGuardian : 05-21-2012 на 14:21

Ако така преценяваш и всички останали, ти също ще си сам.
    имах различни момичета , не за дълго (по мое желание) ,за това и после ми се върна всичко това , което съм правил, но те ми показаха , как да се държа и да се подготвя за моята принцеса. Която и съм набелязал вече. ))) Oпита ще ми помогне да не сбъркам в нещо ,тоест вече , ако поискам нещо , знам как да го получа ! Докато има хора сега навлизат в тоя свят и после защо ги оставило момичето. И куп други въпроси и само започват да й досаждат понеже нямат увереност , че ще намерят друга.А не са оценили , когато са я имали , а слизат на земята когато вече я загубят.

Не си ти , да не си помислиш нещо. Имам живот ,понеже тук ме мислите за Тупак маниaка , който не излиза от тях.
    Последно редактирано от NightGuardian : 05-21-2012 на 14:47

Мега фен Аватара на RagioL
    Аз предлагам да оставите момичето намира, стига сте се изживявали като велики учители.

Banned Мега фен
    Град
    Пловдив
    А що не се признаете взаимно за пичове и не се изчукате за примирие <3

Би , било възможно , ако излизаше от тях.

Мега фен
    "Не може да си на 20 години и да правиш "гъбълчета" на сянката с ръчички .... wtf "

Ти също си смешен с такива коментари. Ако видиш президента да прави същото какво ще си помислиш? Ако си помислиш същото, то значи си ужасно тесногръд. Ако си помислиш друго - също. => I win.
    Живей си праволинейно и си прави нещата, които ТРЯБВА да се правят на определена възраст, а когато станеш на 70 седни пред блока и недоволствай от всичко, защото това правят 70 годишните. Може да си засадиш и картофи. А ако до 40 не си спал с 3 жени едновременно, защото примерно това го правят всички, значи си много зле.

Осъзнаваш ли кви глупости написа !?
    Чети внимателно следното !
    За пореден път се чудя защо се обясняваш с някви глупости по 2 дни при положение, че някой иска да ти даде съвет или да отправи няква критика към теб, иска да се заяжда или чисто и просто не му/и харесваш като човек/личност/характер и т.н
    Щом толкова много държиш да се обясняваш на хора, които не познаваш прави го както трябва.
    Не можеш ли с няколко думи да кажеш" Да аз съм на 20, постигнала съм това и това, направила съм това и това, харесвам това и това, мразя това и това" и веднъж за винаги да приключиш ?
    Хората ти приказват за едно, ти говориш за съвсем друго
    Законът е закон,
    но той врата в полето е

Щрудела е все едно да обесняваш на наркомана , че наркотика е лошо нещо.

Banned Мега фен
    Град
    Пловдив
    То за нея:
    Любов = дрога
    Обич = наркомания

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си