.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Повече от фен Аватара на musicinmyveins

Съвет относно избора на добавки.

Тука от извесно време се чудя между няколко фирми относно избора на протеин.Колебая се между BSN (syntha),SYNTRAX (Whey Shake) и ON (Gold standard).Сега гледах синтата е намалена малко както и уей шейка.Та освен избора на протеин ще помоля за съвет относно креатин и амино киселини .За аминото съм харесал засега http://www.silabg.com/bg/7620-OPTIMU...-30-Serv-.html ?

Супер фен
    Преди 1-2 години Синтракс Нектар се смяташе за номер едно при протеините. И изобщо марката Синтракс. Сега не знам как е.
    А аминокиселините,които избираш имат екстракт от зелен чай и кафе. Които тонизират. Тъй че да се знае този ефект.
    Последно редактирано от redbul2 : 06-02-2012 на 07:20

Аз съм чувал позитивни коментари относно Whey Shake-a на синтракс,но за синтата колкото хвалби толкова и псувни съм чувал и чел.Иначе за аминокиселините знам за ползите на зеления чай : ) .

Супер фен
    Да,зеленият чай има полезно действие. Да се знае също,че тонизира и леко възбужда. Когато се пие късно следобед от хора,които имат проблем със съня. Ако не си от тях,нямаш проблем с тези амино.

Мега фен
    Все е тая какво ще вземеш.Аз вече спрях да залагам на протеина като добавка,защото колкото повече напредваш (натурално) имам предвид , толкова повече разбираш колко ненужна всъщност добавка е.Набавям си протеина от храната и вместо него вземам бцаа

Супер фен
    Град
    ™ Варна ™
    пил съм Whey Shake няма смисъл да взимаш нещо по-скъпо. Вкуса е уникален, пил съм ягодата и шоколада няма да сбъркаш.
    Цитирай Първоначално написано от machoka
    Цитирай Първоначално написано от TheManTheLegend
    защо .......
    щот си тъп кат' мензис
    Цитирай Първоначално написано от dirtyyy
    ама мензиса не е тъп
    neeDaBosS

Супер фен Аватара на fatrat
    Купувайте си месо/яйца. Ако 100% искате протеин на прах - bulkpowders.co.uk

Абе то и аз се чудя дали да не заеба протеина и да си купя просто аминокиселините,които съм дал,че и без това съм не на червено ами на лилаво направо.Но ако в крайна сметка реша да взимам протеин засега и аз съм за Whey Shake-a пък ако някой драсне някой друг отговор ще реша окончателно.Колкото до @fatrat - до колкото разбрах ми трябва кредитна или дебитна карта,а аз нямам и не искам да имам каквито и да било взаимоотношения с банки

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си