- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Изрусяване с кислородна вода.
Някой изрусявал ли си е косми с кислородна вода ? Искам да си издруся краката, но незнам как се прави и какъв ще е ефектът ? Някой по-опитен да сподели моля![]()
Каквоо ? Пробвай с перхидролНе се излагай. С кислородна вода...
С кислородна вода и амоняк става, ама и аз не знам как точно, за да ти обясня.
пръскаш с кислородна вода и излизаш на слънце
Paint me a picture of eyes that never see
With flashes of lightning
that burn for only me
А с кислородна вода може ли да се изсветлят косъмчетата на горната устна?
предполагам, че да.
Paint me a picture of eyes that never see
With flashes of lightning
that burn for only me
Могат, но за едно не съм сигурна- дали не сваля и тена това. Някой, който е пробвал да каже.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
преди време като си промивах ушите с кислородната вода ми беше капнало на ръката и като че ли остана бяло петно, но след 3-4 часа се оправи.. не знам дали при всеки става така, но е възможно да сваля и тена сигурно..
a kislorodnata voda izrusqva li kosata MOLQ VI kajete mi SPESHNOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOo
^ Според мен е по-добре да не рискуваш.Кислородната вода съдържа Водороден пероксид,който ще ти навреди мноого повече на косата.(пък и не дай боже стане некво оранжево) По-добре боя.Поне резултата ти ще е със сигурност по-добър.
Що ли си мисля, че в една от книгите "Дневниците на Джорджия Никълсън" тя се беше опитала да си направи бял кичур точно с кислородна вода и после като прокара ръка през косата си кичура й остана в нея. XDDDD
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Това наистина ли се получава, или са някакви бабини деветиниСъжалявам за недоверието, но ми звучи малко нерелано...
Май се получава да ти кажа честно.^
http://www.teenproblem.net/forum/sho...B0%D0%BD%D0%B5
"А това с кислородната вода е най - голямата глупост, съсипва (изгаря) косата в пъти повече от колкото боята..."
"Кислородната вода помага, НО ако искаш да си направиш само кичур и изисква много търпение. Естествено, че не може да се изруси цялата коса, защото освен, че ще ти окапе, ще си изгориш и кожата на главата."
По-добре не пробвайте с кислородна вода!
Едит-
Да, точно така се получи.![]()