- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Ще ми анулират ли работата ? :|
На матурата по математика на Свитака за втори модул написах краен отговор с молив и забравих да го напиша с химикал :[ И оставих краиният отговор остана с молив. Ще ми анулират ли работата ? :[
Няма да ти я анулират, разбира се.Може да дадат по-малко точки или да не вземат предвид това, че не е с химикал и да ти я оценят.
аз на матурата по мат зачертвах 1 отговор там мн са изнервих , но квестора накрая се подписа , нядавам се да не ми я анулират
на мен дали ще ми я анулират, че на 17 написах цялото решение
Излишно се тормозите с глупави въпроси.
Всичко, написано с молив, не се счита принципно, но тъй като е на последната задача, която е с описване, ще ти вземат само 1 точка за ненаписан отговор. Със сигурност обаче няма да я анулират.
Аз на моят изпит на 2 модул 24 задача като я писах в свитъка и разделих с една черта две числа защото изглеждаха все едно са заедно а трябваше да са отделно и честно казано малко ме е страх :X
А на матурата по Български?
Казаха ми че трябва да има някакъв "Z" след втория модул, но аз не съм поставила, нито квесторите...
Оффф, питайте съучениците си, всички около мен са драскали на 2-ри модул по БЕЛ и какво , трябва да ни ги анулират ли ? Еее то няма да остане живо пиле да кандидатства.
Благодаря за бързия отговор Lunin , доста се бях поизплашила да не ми я анулират
![]()
Аз пък си мислех, че може да ми анулират работата по БЕЛ, защото на черновата като си правех план за преразказа номера на точките ги ограждах с кръгче..смисъл аз винаги така ги ограждам, обаче някой ми беше казал, че може да го сметнат за знак ..и на изпита не се усетих и ги заградих..до вчера много се притеснявах и накрая звъннах на госпожата ми по литература и тя ми каза да не се притеснявам за глупости![]()
Ако има 2 еднакви работи от теста анулират ли ги. За 12 клас става въпрос, може и за 7ми ако някой знае пак ще е от полза.![]()
Те на изпит надали няма да ти го зачетат, пък на матура.. Споко.