.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Ще ми анулират ли работата ? :|

На матурата по математика на Свитака за втори модул написах краен отговор с молив и забравих да го напиша с химикал :[ И оставих краиният отговор остана с молив. Ще ми анулират ли работата ? :[

Няма да ти я анулират, разбира се.Може да дадат по-малко точки или да не вземат предвид това, че не е с химикал и да ти я оценят.

Цитирай Първоначално написано от SunT Виж мнението
    Няма да ти я анулират, разбира се.Може да дадат по-малко точки или да не вземат предвид това, че не е с химикал и да ти я оценят.
    Наистина ме успокои много благодаря за бързия отговор

аз на матурата по мат зачертвах 1 отговор там мн са изнервих , но квестора накрая се подписа , нядавам се да не ми я анулират

на мен дали ще ми я анулират, че на 17 написах цялото решение

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Излишно се тормозите с глупави въпроси.

Повече от фен Аватара на zlatko98
    Всичко, написано с молив, не се счита принципно, но тъй като е на последната задача, която е с описване, ще ти вземат само 1 точка за ненаписан отговор. Със сигурност обаче няма да я анулират.

Повече от фен Аватара на zlatko98
    Цитирай Първоначално написано от Wikito Виж мнението
    на мен дали ще ми я анулират, че на 17 написах цялото решение
    Това би трябвало да се сметне за знак, т.к. в инструкцията пише да бъде представен кратък отговор.

Аз на моят изпит на 2 модул 24 задача като я писах в свитъка и разделих с една черта две числа защото изглеждаха все едно са заедно а трябваше да са отделно и честно казано малко ме е страх :X

Цитирай Първоначално написано от Furyman Виж мнението
    На матурата по математика на Свитака за втори модул написах краен отговор с молив и забравих да го напиша с химикал :[ И оставих краиният отговор остана с молив. Ще ми анулират ли работата ? :[
    да ще ти я анулират... направо няма да я погледнат направо ще я задраскат... то и един въпрос

А на матурата по Български?
    Казаха ми че трябва да има някакъв "Z" след втория модул, но аз не съм поставила, нито квесторите...

Цитирай Първоначално написано от Kettch0 Виж мнението
    А на матурата по Български?
    Казаха ми че трябва да има някакъв "Z" след втория модул, но аз не съм поставила, нито квесторите...
    А трябва... принципно квесторите ако са съвестни хора на място преглеждат всичко преди да запечатат пликовете и би трябвало да ти го сложат... спокойно не е кой знае какъв проблем...

Цитирай Първоначално написано от Lunin Виж мнението
    да ще ти я анулират... направо няма да я погледнат направо ще я задраскат... то и един въпрос

Сериозен ли си ? :X

Разбира се, че не е. Най - много да ти вземат някоя точка.

Повече от фен Аватара на bwef
    Оффф, питайте съучениците си, всички около мен са драскали на 2-ри модул по БЕЛ и какво , трябва да ни ги анулират ли ? Еее то няма да остане живо пиле да кандидатства.

Благодаря за бързия отговор Lunin , доста се бях поизплашила да не ми я анулират

Цитирай Първоначално написано от Furyman Виж мнението
    Сериозен ли си ? :X
    Базикам се ... както казаха по-горе най-много да ти вземат 1 точка макс защото си пише и удебелени буквички че писането става със син химикал... няма да ти я анулират спокойно

Аз пък си мислех, че може да ми анулират работата по БЕЛ, защото на черновата като си правех план за преразказа номера на точките ги ограждах с кръгче..смисъл аз винаги така ги ограждам, обаче някой ми беше казал, че може да го сметнат за знак ..и на изпита не се усетих и ги заградих..до вчера много се притеснявах и накрая звъннах на госпожата ми по литература и тя ми каза да не се притеснявам за глупости

Повече от фен Аватара на qkakukla2
    Ако има 2 еднакви работи от теста анулират ли ги. За 12 клас става въпрос, може и за 7ми ако някой знае пак ще е от полза.

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Те на изпит надали няма да ти го зачетат, пък на матура.. Споко.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си