- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Висше- българия или чужбина
 Отговор в тема
 Отговор в тема

Явно не разбираш аз какво имам предвид.
Или аз не мога да го обясня като хората.
Нищо айде.
И спря да се върти за миг земята..
Реших да е в България. Бизнес не се прави с добро образование, а с работа и ум. Просто няма смисъл за едната диплома толкова средства и нерви да се изхабяват. В крайна сметка всичко си зависи от мен. Не трябва да се вярва на глупости ала "Учи, мама, за да не учиш."

Аз много добре знам какво ти се опитваш да напишеш и съм ти отговорил, но проблема е, че ти не знаеш какво ти казваш... Ти пишеш научени на изуст фрази които ги чуваш по улицата които нямат и капка истина. В България е много готино е така винаги да дрънкаш и да плуеш без да си имаш и най-малка представа от нещата... А пък после защо ли не можели да постигнат нищо...
Сега нещо друго, не съм запознат с тази Българка която искала 15к заплата и какво точно е учила нито ми се рови да намеря, но 15к няма кой да и даде няма значение къде е... Защо ми е на мене да наема няква си там надута овца която има мания за величие понеже завършила кво ли не знам си там като мога да наема някое нормално момиче завършило съвсем нормален университет и ще върши същата работа за 13 пъти по-малко пари!???
Към автора,
Ако ето това ви учат в България:
Ти препоръчвам доста силно да не учиш икономика в България.