.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 30

Hybrid View

Мега фен Аватара на xoxi
    Явно не разбираш аз какво имам предвид.
    Или аз не мога да го обясня като хората.
    Нищо айде.
    И спря да се върти за миг земята..

Реших да е в България. Бизнес не се прави с добро образование, а с работа и ум. Просто няма смисъл за едната диплома толкова средства и нерви да се изхабяват. В крайна сметка всичко си зависи от мен. Не трябва да се вярва на глупости ала "Учи, мама, за да не учиш."

Повече от фен Аватара на windowlicker
    Цитирай Първоначално написано от tman Виж мнението
    Реших да е в България. Бизнес не се прави с добро образование, а с работа и ум. Просто няма смисъл за едната диплома толкова средства и нерви да се изхабяват. В крайна сметка всичко си зависи от мен. Не трябва да се вярва на глупости ала "Учи, мама, за да не учиш."
    В такъв случай изобщо не ти трябва висше...

Цитирай Първоначално написано от windowlicker Виж мнението
    В такъв случай изобщо не ти трябва висше...
    Прав си, но все пак не искам единствената ми подготовка да е Zoo Tycon.

Мега фен
    Град
    Earth...
    Цитирай Първоначално написано от xoxi Виж мнението
    Явно не разбираш аз какво имам предвид.
    Или аз не мога да го обясня като хората.
    Нищо айде.
    Аз много добре знам какво ти се опитваш да напишеш и съм ти отговорил, но проблема е, че ти не знаеш какво ти казваш... Ти пишеш научени на изуст фрази които ги чуваш по улицата които нямат и капка истина. В България е много готино е така винаги да дрънкаш и да плуеш без да си имаш и най-малка представа от нещата... А пък после защо ли не можели да постигнат нищо...

Сега нещо друго, не съм запознат с тази Българка която искала 15к заплата и какво точно е учила нито ми се рови да намеря, но 15к няма кой да и даде няма значение къде е... Защо ми е на мене да наема няква си там надута овца която има мания за величие понеже завършила кво ли не знам си там като мога да наема някое нормално момиче завършило съвсем нормален университет и ще върши същата работа за 13 пъти по-малко пари!???

Към автора,

Ако ето това ви учат в България:
    Цитирай Първоначално написано от slicky Виж мнението
    И икономиката е много обширно понятие- кажи какво по точно искаш да учиш( има финанси, счетоводство, бизнес администрация и т.н.)
    Ти препоръчвам доста силно да не учиш икономика в България.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си