- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Как да не ме усетът,че пуша...
Има един много ефикасен метод - не пушиш...
Последно редактирано от Snake22 : 05-27-2012 на 19:01
А те подозират ли, че пушиш?
Защото ако подозират, то въпрос на време е да разберат.Пък ако щеш после и с една туба парфюм се олей.
Аз започнах да пуша на 18, беше от глупост да пробвам, после се започна с 1-2 цигари в месеца, после през седмица, а сега всеки ден.Не се гордея с това, но нямам воля да ги спра.Така, че те съветвам до като си още в началото ако можеш, ги спри.
Ако искаш да пушиш и да се криеш, си е твой проблем.Но от мен един съвет - рано или късно ще разберат.
Иначе начините да не разберат за сега вашите ти ги посочиха потребителите преди мен, пръскай се с парфюм, въпреки, че ако дрехите ти миришат на цигари, не е задължително да си пушач.Бил си на кафе, а там повечето пушат. Дъвчи дъвка, аз на времето се бях заредила с бонбони лукчета, никакви цигари и запалки не носи в къщи..
За срок от 3 месеца това използвах аз когато се криех от майка ми, понеже тя не пуши и бързо ме разкри ..докато един ден не ми каза ,, дай да ти душна ръката, ахааааа пушиш а.. и се криеш ,, хаха .. Сега като се сетя и ми става смешно..
Но все пак, не можеш да се криеш вечно!
Последно редактирано от rusoto_baby_f : 05-29-2012 на 01:42