.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 41 от общо 41
    Banned Мега фен
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota Виж мнението
    оф...горкото. Аз не вярвам да се шляка някое момиче наред така, но щом е от Пловдив.
    Абе и аз не вярвах, докато не чух запис от тва как единия си признава...

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Цитирай Първоначално написано от Wax Виж мнението
    Абе и аз не вярвах, докато не чух запис от тва как единия си признава...
    запис? баси филма ли си измисляш.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Че досега свестна риба не съм виждал.
    Все имат някакъв сериозен проблем.
    Дали ще е комплекси, ниско IQ, липса на рационалност, социална неадекватност и други
    Каза най-комплексирания човек който познавам...
    "Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
    Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!

Мишинка
    BrainDamage

Banned Мега фен
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota Виж мнението
    запис? баси филма ли си измисляш.
    Звукозапис чрез Nokia N95.
    Един приятел говореше с него.
    Де да беше филм...

Banned Мега фен
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от MaLyKoLiU Виж мнението
    Каза най-комплексирания човек който познавам...
    Коле много си ограничен понякога.

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Звукозапис чрез Nokia N95.
    Един приятел говореше с него.
    Де да беше филм...
    Щом те видях по новините, не се съмнявам в думите ти.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Banned Мега фен
    Град
    Пловдив

Тея приличат ли си според вас?

Супер фен Аватара на djipsito
    Не. Аз не намирам прилика.
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Супер фен Аватара на RedArmy
    Тея двамата май са братя, устните и очите са им еднакви, а също и умрялата физиономия ахаха. WAX-e, излез от филма момче.
    Иначе относно темата - напук на всички твърдения, не мисля, че човек може да се промени, освен ако не му се случи нещо, което драстично да му промени начина на мислене. И аз съм доста меланхоличен макар че ако питаш някой който ме познава сигурно ще каже, че съм душата на компанията и че винаги ще намеря забавното в нещата, но всъщност не мога да кажа че съм щастлив. Не съм депресиран обаче. Просто си приемам живота такъв какъвто е, но не съм щастлив.
    Последно редактирано от RedArmy : 05-24-2012 на 22:39
    Мы рождены, чтоб сказку сделать былью,
    Преодолеть пространство и простор,
    Нам разум дал стальные руки-крылья,
    А вместо сердца — пламенный мотор.

Супер фен Аватара на montana6
    Явно просто си си такава - меланхолична. Така го усещаш света, такива са ти чувствата. Все пак аз вярвам, че човек със силата на волята може да промени начина си на мислене и оттам - светоусещането си. Не ти пречи да пробваш, стига да имаш желание, въпреки че съм забелязал, че ти обичаш само да споделяш и нищо повече.

Едно от основните неща, на които трябва да наблегнеш, е да не гледаш на дребно. Обръщаш прекалено внимание на малките (или простичките, както ти каза) неща, следователно ти влияят повече, отколкото трябва. Простичките неща те съпътстват по всяко време в ежедневието ти и по този начин се получава една нестабилна психическа основа, прекалено подвластна на външни фактори. Това за мен е резултат от тесен кръгозор, от което произтича неспособността за по-мащабен поглед над нещата и над живота въобще.

Как може да не гледаш на дребно и да не си толкова подвластна на външни фактори? За да стане това, трябва да имаш някакви идеали, цели, ценности, в които да вярваш. Безверието и бездуховността убиват, без тях просто съществуваш. Това, фактически, е основата плюс стремежа да обогатяваш знанията и културата си.
    В щастието не се самозабравяй, в нещастието не се отчайвай.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от djipsito Виж мнението
    Хората дето пишели с толкова омалителни имали комплекс за малоценност. Има ли нещо такова ?

Едитвам - не само пишели, ами като цяло използвали **
    Хм, аз омалителни не съм ползвала през живота си.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Banned Мега фен
    Град
    Пловдив
    Омалителни

Супер фен Аватара на djipsito
    Умалителни
    Верно, че с У.
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Един тру аутист би казах "Бийп! Невалиден синтакс!" без да разбере какво се е имало предвид под "омалителни".
    ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga

Голям фен
    има специализирани институции - там ще си на топло и ще ти помогнат

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    Трябва да призная, че преди аз и доста други потребители бяхме прекалено груби с теб, с което грешахме.

Всички тези теми, които те представят като слаба, сами по себе си са доста смели. В настоящия мейнстрийм на обществото, ако не изглеждаш уверен, арогантен и вечно ухилен, се превръщаш в аутсайдер. Ключовата дума е "изглеждаш". Защото истината е, че всички имаме вътрешни несигурности, просто някои не ги показват, други пък се опитват да ги прикрият зад стена от агресия. Това обаче не означава, че не сме също толкова несигурни и съвсем не означава, че всички са длъжни да се прикриват като нас.

Това води и до отговора на въпроса ти "Как мога да се оправя с вродената си меланхолия?". Е, не можеш, но добрата новина е, че не ти и трябва. И щастието и меланхолията са част от живота и ако се опитваме да премахнем едното ще е все едно да пикаем срещу вятъра. Приеми се такава каквато си, приеми, че си различна от други хора (каква изненада) и приеми и меланхолията си.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си