.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5
    Голям фен

Утре Бал Проблем

Утре имам бал, а съм болен.Постоянно ми тече носа седя и съм като надрусан пих упсарин,парацатамол пръсках се с някави спрейове тука ... нищо не помага ... кажете ми някакви капки за нос моля ви защото утре, ако съм така ... :X
    Когато имаш НУЖНОТО и не даваш НЕОБХОДИМОТО, оставаш с НИЩОТО и чак тогава осъзнаваш същноста на МАЛКОТО, което е трябвало да дадеш.

Има един спрей за нос,ксилорин мисля,че беше.Доста помага

Аз се сещам за един "бабин лек", който помага страшно много и бързо, но ако ти е разранен носът е доста гадно.
    Изстискваш сока на един лимон и с капкомер капеш във всяка ноздра по 2-3 капки ДО 3, МАКСИМУМ 4 пъти на ден. По повече не е хубаво, защото ти изсушава носната кухина. Същата работа върши и сокът от лук. От личен опит ти гарантирам, че до утре няма да има и следа от хрема. Айде успех и да си изкараш страхотно на бала!

Мега фен Аватара на tomboy
    Град
    МаРс...
    Можеш да си направиш и парна баня с билки на главата , помага при хрема !..
    Ако си пич като мен няма да ти трябва подпис!..
    (... това не е подпис , просто така ти се струва!... ...)

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    пробвай да си направиш физиологичен разтвор със смляна морска сол и вода в съотношение 1 към 10. На мен ми помага. Грешно вино с черен пипер е за гърло, но предвид бала - не го прави. Направи си гаргара със сода. Да ти кажа, завърших миналата година, да знаеш, че след второто пиене ти е все тая как си

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си