.
Резултати от 1 до 25 от общо 297

Threaded View

Супер фен Аватара на storex
    Цитирай Първоначално написано от TaylorGang Виж мнението
    Ето що си пекан , щото си скорпионче като мен. ;Д -> Ми ние скорпионите сме си добрички и се надушваме един-друг
    Кефиш ли се на Wiz Khalifa ? -> Съжалявам, нямам впечатления
    А чалга слушаш ли ? -> Не мога да кажа, че не слушам, но по-скоро стара чалга... нещо тия в последните години всички са ми еднакви и определено не ми харесват, освен отделни парчета, ще ти дам пример от нови, които ме кефят:
    http://www.youtube.com/watch?v=LweZAwxACpk
    http://www.youtube.com/watch?v=L_Vj_Ri4hL4
    http://www.youtube.com/watch?v=ApSXhT_LdLI
    http://www.youtube.com/watch?v=kmAsIEocAMs
    Така че старата чалга си е доста по-различна и наистина екстра

Спортуваш ли нещо или заради ученето няма време ? -> Освен да се отбия до фитнес залата и да тичам, друго в момента - не. На времето тренирах тенис и много ми харесваше, сега нямам време да поддържам тенис форма
    Обичаш ли да гледаш филми ? Какъв жанр ? -> Разбира се Ми главно криминални - в които има убийства и разследване на убиеца; Комедии нямам против да гледам, но в последните години добрите, според мен, са рядкост; на времето гледах бая ужаси, ама и там новите продукции нещо ме отказаха от тоя жанр; екшъни - не харесвам :Р
    Любима актриса ? -> Джоди Фостър (Мълчанието на агнетата, Човек отвътре, Контакт и др.)
    Влюбен ли си ? -> За съжаление - не
    Много ли въпроси ти задавам ? -> Продължавай... до болка
    Можеш ли да плуваш ? -> Да, най-много обичам да плувам гръб, също и бруст. Кролът така и не мога да усвоя добре техниката на издишване и ми е трудно
    Харесваш ли бойните изкуства? -> Да, добре е, да имаш поне някакви познания от поне 1 от тях, че всичко се случва на улицата, но аз - нямам
    Ще ходиш ли утре на пръскането в градската градина на главната? -> Не бях чувал, че ще има такова... последните 2 дни съм като на автопилот, щото вчера имах изпит... Събраха ми се 38 часа без сън, тази сутрин си легнах в 10... Следобед станах в 6... сега не знам кога ще си легна, така че не знам кога ще стана утре и сигурно ще пропусна пръскането
    Имаш ли книжка ? -> Да, от 2006-та година... за полицаи и ситуации с колата ако почнете да ме разпитвате, цял ден мога да приказвам, имам бая истории и то не от много нарушения, ми щото обичам като ме спрат патрулите, почвам да ги занимавам и да им задавам въпроси и накрая се чудят как да се отърват от мен )
    Обичаш ли високите скорости ? -> Да, но рядко ги практикувам, щото ме е страх, че ще ме издебнат я камери, я полицаи
    Кое ти е било най-голямото физическо нараняване ? ;DDDD -> Няколко пъти са ми "пукали" главата, иначе най-ключовото беше в 4-ти клас, когато се закачах с едни съученички на двора и взе, че би звънеца, че часа започва... Те влезнаха и аз след тях тичах... Като влизах през вратата на училището, те тряснаха вратата и дръжката на вратата ме удари в окото (смятай колко съм бил дребен в 4-ти клас), при което около 20 секунди не виждах нищо и се разплаках, разбира се... много се уплаших... после взех да виждам двойно... склерата ми беше разкъсана. Ако ударът беше 1-2 мм по-нагоре, щеше да порази роговицата и имаше голяма вероятност да ослепея, а в случая се разминах дори без операция Друга случка - бягахме върху едни гаражи и някой се провикна: "Никиии, Никии...". Аз се обърнах, но продължих да бягам и взех, че се изтърсих от гаража направо на земята, но имах само спукана кост :Р
    Бавно ли отговарям на въпросите? Опитвам се да вкарвам по някоя историйка, докато отговарям, че иначе само с "да" и "не", би било доооста отегчително за тези, които задават въпроси, поне според мен :Р
    Последно редактирано от storex : 06-23-2012 на 22:46
    ASL - 22 M PLOVDIV

# # #

Цитирай Първоначално написано от momchence_89
    Цитирай Първоначално написано от Konstantine
    когато ти се случи да правиш груб секс в тясна вагина
    Къде тоз късмет вече всички са шахти и на 15 какъв груб секс

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си