.
Отговор в тема
Страница 6 от 12 ПървиПърви ... 2345678910 ... ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 297
    Голям фен Аватара на TaylorGang
    А да забравих .. как се казваш ? И къде си учил в Пловдив ? ;д

Мега фен Аватара на li0n
    Град
    Пловдив
    O, поласкана съм.
    Какво да разбираме под "нетрадиционни разбирания"?
    Стария или новия град?
    Несебър или Сл. бряг?
    Море или планина?
    Гледаш ли футбол?
    А някакъв друг спорт?
    Снимката ти от кога е?
    Можеш ли да пееш?
    Какво мислиш за расизма?

Удря ме много на глупости тази вечер, извинявам се.

Супер фен Аватара на storex
    Цитирай Първоначално написано от TaylorGang Виж мнението
    Коя зодия си ? -> Скромно скорпионче съм
    Кой беше първият потребител с който се запозна? Не мога да си спомня, мога да ти кажа кой беше първият, който ме изкара извън релси с грозните си и хейтърски изказвания -> beau
    Какво работиш / Учиш -> Студент съм 5-ти курс медицина в Мед. университет Пловдив, не работя, поради факта, че уча и няма време за работа, но ми предстои цял живот работа,, така че ще наваксам
    Според теб станал ли е скучен форума ? -> Ми да ти кажа има го тоя момент, преди 2-3 години като влизах повечко, имаше бая повече хора като че ли... и беше доста по-натоварено, смятай щом масово си поправях постовете в тоя раздел, щото докато отговоря на въпрос на предишния от някоя тема, вече 2ма 3-ма човека бяха ме изпреварили
    Ако си админ , какво ще промениш? -> Ще се опитам да създам някакви рубрики или нещо такова, които според мен биха предизвикали интереса на потребителите, така че да се задържат за по-дълго време след като влезнат във форума
    С кого от форума би искал да се видиш на живо ?Бих се видял с всеки, с всеки би ми било интересно да се запозная и да си кажем някоя друга приказка, дори и с хейтърите
    Друг? )))
    Последно редактирано от storex : 06-23-2012 на 22:39
    ASL - 22 M PLOVDIV

# # #

Цитирай Първоначално написано от momchence_89
    Цитирай Първоначално написано от Konstantine
    когато ти се случи да правиш груб секс в тясна вагина
    Къде тоз късмет вече всички са шахти и на 15 какъв груб секс

Мега фен Аватара на li0n
    Град
    Пловдив
    Колко си висок?
    Колко тежиш?
    Кои са любимите ти мъжки и женски имена?
    Бил ли си се много в училище?
    А бил ли си се за момиче?

Ето що си пекан , щото си скорпионче като мен. ;Д Кефиш ли се на Wiz Khalifa ? А чалга слушаш ли ? Спортуваш ли нещо или заради ученето няма време ? Обичаш ли да гледаш филми ? Какъв жанр ? Любима актриса ? Влюбен ли си ? Много ли въпроси ти задавам ? Можеш ли да плуваш ? Харесваш ли бойните изкуства? Ще ходиш ли утре на пръскането в градската градина на главната? Имаш ли книжка ? Обичаш ли високите скорости ? Кое ти е било най-голямото физическо нараняване ? ;DDDD

Мега фен Аватара на li0n
    Град
    Пловдив
    Утре има ли пръскане Няма да мога да ида
    Какъв цвят са ти очите?
    А косата?
    Кой номер обувки носиш?

Цитирай Първоначално написано от li0n Виж мнението
    O, поласкана съм. -> няма за какво, сама си си го заслужила
    Какво да разбираме под "нетрадиционни разбирания"? -> ми например хората се учудват, че рядко употребявам алкохол и то в малки количества (но затова си имам причини - първо, че почти винаги излизам с автомобила си (но когато искам да пия излизам без кола де), но най-вече щото съм имал 1 опасен момент за здравето след едно пиянство , друго странно, което не се разбира масово, е, че много рядко мога да се навия да ида на чалга бар, ако те интересува, ще обясня защо ), другооо - че съм крайно моноганен тип... също друго е, че съм твърде директен, дори с хора, с които току-що съм се запознал и ако ме изнервят с превземки, надувки и стойки почвам да им вкарвам словесни атаки и доводи, оборвайки ги колко велики и недостижими се чувстват, въпреки липсата на покритие за самочувствието им
    Стария или новия град? -> Новият - за през деня, Старият град с т.нар. Рахат тепе - любимо място за вечерта с приятели (или с девойка)... от 8ми до 12 клас това ми беше любимото място и бая истории е имало там (хубави разбира се), там обичам да пийвам и да паля цигарки, особено лятото... с невероятната гледка към северната, западната и източната част на града
    Несебър или Сл. бряг? -> Ми да ти кажа... абитуриентската ми беше на Слънчев бряг и не останах баш много очарован, наистина можеш на идеш на бар и да се разглобиш, ама ми идват прекалено в повече пияниците, билпо то българи или чужденци, така че може би Несебър
    Море или планина? -> Морето е с голямо превъзходство пред планината за мен, не че планина е лошо, ама имам много голям афинитет към морето...
    Гледаш ли футбол? Да, но само по-големи футболни събития
    А някакъв друг спорт? -> Тенис и волейбол (не пропускам турнири), винаги ги следя много подробно
    Снимката ти от кога е? -> от абсолвентския ми бал, който беше на 18 май тази година
    Можеш ли да пееш? Това могат да го кажат хората, които ме слушат, когато пея, по принцип не твърдя за нищо, че мога да го правя добре в живота, освен 2 неща -> че не допускам правописни и пунктуационни грешки и като видя някой неграмотен... полудявам. Второто е, че имам претенции, че притежавам музикален слух, но това не значи, че съм добър в пеенето, може да се каже, например, че пея вярно, но не притежавам нито подходящ глас, нито голям диапазон, нито техника, така че по-скоро - НЕ
    Какво мислиш за расизма? -> Мисля, че това е идиотско нещо, което трябва да се изкорени...

Удря ме много на глупости тази вечер, извинявам се.
    Давай още въпроси (
    Последно редактирано от storex : 06-23-2012 на 22:42
    ASL - 22 M PLOVDIV

# # #

А да забравих .. как се казваш ? И къде си учил в Пловдив ? ;д
    Казвам се Николай, приятно ми е
    Завърших ЕГ "Пловдив" през 2007 година
    ASL - 22 M PLOVDIV

# # #

Утре има ли пръскане Няма да мога да ида
    Какъв цвят са ти очите?
    А косата?
    Кой номер обувки носиш?
    Ми аз знам ,че ще има към 2-3 .. поне на мен така ми казаха.. искам скоро да има да отида пак ^^ ;д
    Въпрос- Що пропускаш все моите въпроси и не ги отговаряш *sad face * ;d

Колко си висок? -> 1.79 - 1.81 м... не мога с точност да кажа
    Колко тежиш? -> Преди сесията бях 69 кг, от 3 седмици ме е страх да се премеря, щото ми е ясно, че съм отслабнал поне с 3-4 кг, заради изпитите... просто много се притеснявам и спирам да ям, щото 2-3 дни преди изпит, храната почва да ме отвращава и карам само на банани и шоколад
    Кои са любимите ти мъжки и женски имена? -> Женско - Даниела, мъжко любимо - нямам
    Бил ли си се много в училище? -> Хахах, не През живота си съм се бил точно веднъж, но беше запомнящо се. Бях 7 клас май, пък този, с когото се сбих, беше 3-ти клас... Той ме предизвика и аз изперках... разкъсах му тениската, свалих му джапанките, после ги хвърлих в казана за боклук, после един приятел ми помогна да го хвърля и третокласника в казана... после си имах бая проблеми с нашите
    А бил ли си се за момиче?
    Друг? ))))
    ASL - 22 M PLOVDIV

# # #

Мега фен Аватара на li0n
    Град
    Пловдив
    Според теб правителството ни крие ли много неща от народа?
    Ще има ли край на света тази година?
    Любим цвят?
    Колко време е била най-дългата ти връзка?
    Обичаш ли животните?
    Би ли ударил животно?

Ето що си пекан , щото си скорпионче като мен. ;Д Кефиш ли се на Wiz Khalifa ? А чалга слушаш ли ? Спортуваш ли нещо или заради ученето няма време ? Обичаш ли да гледаш филми ? Какъв жанр ? Любима актриса ? Влюбен ли си ? Много ли въпроси ти задавам ? Можеш ли да плуваш ? Харесваш ли бойните изкуства? Ще ходиш ли утре на пръскането в градската градина на главната? Имаш ли книжка ? Обичаш ли високите скорости ? Кое ти е било най-голямото физическо нараняване ? ;DDDD
    -------------------- uppppp

Ето що си пекан , щото си скорпионче като мен. ;Д -> Ми ние скорпионите сме си добрички и се надушваме един-друг
    Кефиш ли се на Wiz Khalifa ? -> Съжалявам, нямам впечатления
    А чалга слушаш ли ? -> Не мога да кажа, че не слушам, но по-скоро стара чалга... нещо тия в последните години всички са ми еднакви и определено не ми харесват, освен отделни парчета, ще ти дам пример от нови, които ме кефят:
    http://www.youtube.com/watch?v=LweZAwxACpk
    http://www.youtube.com/watch?v=L_Vj_Ri4hL4
    http://www.youtube.com/watch?v=ApSXhT_LdLI
    http://www.youtube.com/watch?v=kmAsIEocAMs
    Така че старата чалга си е доста по-различна и наистина екстра

Спортуваш ли нещо или заради ученето няма време ? -> Освен да се отбия до фитнес залата и да тичам, друго в момента - не. На времето тренирах тенис и много ми харесваше, сега нямам време да поддържам тенис форма
    Обичаш ли да гледаш филми ? Какъв жанр ? -> Разбира се Ми главно криминални - в които има убийства и разследване на убиеца; Комедии нямам против да гледам, но в последните години добрите, според мен, са рядкост; на времето гледах бая ужаси, ама и там новите продукции нещо ме отказаха от тоя жанр; екшъни - не харесвам :Р
    Любима актриса ? -> Джоди Фостър (Мълчанието на агнетата, Човек отвътре, Контакт и др.)
    Влюбен ли си ? -> За съжаление - не
    Много ли въпроси ти задавам ? -> Продължавай... до болка
    Можеш ли да плуваш ? -> Да, най-много обичам да плувам гръб, също и бруст. Кролът така и не мога да усвоя добре техниката на издишване и ми е трудно
    Харесваш ли бойните изкуства? -> Да, добре е, да имаш поне някакви познания от поне 1 от тях, че всичко се случва на улицата, но аз - нямам
    Ще ходиш ли утре на пръскането в градската градина на главната? -> Не бях чувал, че ще има такова... последните 2 дни съм като на автопилот, щото вчера имах изпит... Събраха ми се 38 часа без сън, тази сутрин си легнах в 10... Следобед станах в 6... сега не знам кога ще си легна, така че не знам кога ще стана утре и сигурно ще пропусна пръскането
    Имаш ли книжка ? -> Да, от 2006-та година... за полицаи и ситуации с колата ако почнете да ме разпитвате, цял ден мога да приказвам, имам бая истории и то не от много нарушения, ми щото обичам като ме спрат патрулите, почвам да ги занимавам и да им задавам въпроси и накрая се чудят как да се отърват от мен )
    Обичаш ли високите скорости ? -> Да, но рядко ги практикувам, щото ме е страх, че ще ме издебнат я камери, я полицаи
    Кое ти е било най-голямото физическо нараняване ? ;DDDD -> Няколко пъти са ми "пукали" главата, иначе най-ключовото беше в 4-ти клас, когато се закачах с едни съученички на двора и взе, че би звънеца, че часа започва... Те влезнаха и аз след тях тичах... Като влизах през вратата на училището, те тряснаха вратата и дръжката на вратата ме удари в окото (смятай колко съм бил дребен в 4-ти клас), при което около 20 секунди не виждах нищо и се разплаках, разбира се... много се уплаших... после взех да виждам двойно... склерата ми беше разкъсана. Ако ударът беше 1-2 мм по-нагоре, щеше да порази роговицата и имаше голяма вероятност да ослепея, а в случая се разминах дори без операция Друга случка - бягахме върху едни гаражи и някой се провикна: "Никиии, Никии...". Аз се обърнах, но продължих да бягам и взех, че се изтърсих от гаража направо на земята, но имах само спукана кост :Р
    Бавно ли отговарям на въпросите? Опитвам се да вкарвам по някоя историйка, докато отговарям, че иначе само с "да" и "не", би било доооста отегчително за тези, които задават въпроси, поне според мен :Р
    Последно редактирано от storex : 06-23-2012 на 22:46
    ASL - 22 M PLOVDIV

# # #

Според теб правителството ни крие ли много неща от народа? -> Според мен, както много неща остават скрити от народа, по същия начин и много неща остават ужким скрити, макар че на всички ни е ясно какво се случва... Но това е нормално и няма да спре да се случва, според мен... Сега остава да ме попиташ и за политическите ми възгледи
    Ще има ли край на света тази година? -> Силно се надявам да няма )) Но това едва ли може някой да каже със сигурност... А и дори да се знае, че ще се случи, няма да ни кажат... Ето ти пример за нещо, което крият висшестоящите
    Любим цвят? -> оранжево
    Колко време е била най-дългата ти връзка? -> Тихо, тихо... Не повече от 3 месеца (срамувам се :Р)
    Обичаш ли животните? -> Да, но нямам домашен любимец, а също така не бих си и взел, щото изисква грижи и внимание, което едва ли ще успея да отделя, за да е щастливо животното А и тея дето са с комени покривки... оставят косми навсякъде и понамирисват
    Би ли ударил животно? -> Да, бих ударил и то без да ми мигне окото - става въпрос за бездомните кучета, които се разкарват на глутници и лаят по колите вечерта, а също и по хората... А ако някое ме нападне, може би бих стигнал и до крайност...
    Давайте още деее... или си легнахте
    ASL - 22 M PLOVDIV

# # #

Мега фен Аватара на li0n
    Град
    Пловдив
    A, aз съм тука
    Кучета или котки?
    Отговори ли ми на въпроса какъв цвят ти е косата, че не видях?
    Името на първата ти любов?

A, aз съм тука
    Кучета или котки?Ми и двата вида животни са ми милички, ама по-скоро котки, щото не се организират на глутници и не нападат хората :Р Ааа и щото си съжалявам, когато видя кучета да ги гонят
    Отговори ли ми на въпроса какъв цвят ти е косата, че не видях? -> Не съм видял въпроса ти сигурно :0 Косата ееее... кестенява
    Името на първата ти любов?Първата ми любов се казваше Евелина
    Мамка му... запраска дъжд, отивам да прибера колата в гаража :Р
    Бтв утре може и да няма нужда от пръскане в градската... дъжда ще пръска достатъчно
    ASL - 22 M PLOVDIV

# # #

Такмо щях да те питам как ти влияе дъжда хахаха ;Д аз бях вънка да се разхладяя :Д

Мега фен Аватара на li0n
    Град
    Пловдив
    Би ли помогнал на стара баба да пресече улицата?
    А правил ли си нещо такова?

Би ли помогнал на стара баба да пресече улицата?
    А правил ли си нещо такова?
    Разбира се, правил съм го и бих го направил отново, ако се наложи
    Пффф дъжда си е екстра, ама тия светкавици бая ме изплашиха, докато премина разстоянието от нас до колата... отгоре цялото небе се осветява през 10 секунди )) Ама то видиш ли светкавицата, всичко е наред, щото първо нали е светкавицата и после гръмотевицата... така че видиш ли светкавицата някъде, няма как да те удари :Р
    Друуууг? Бе тука само майни ли сме най-будните
    Лелеее ся да спре дъжда и ще е екстра навънка, някой за тепето? :Д
    ASL - 22 M PLOVDIV

# # #

Мега фен Аватара на li0n
    Град
    Пловдив
    А, аз не съм в Пловдив. Даже не живея там, просто при всяка възможност идвам
    Аз се изнаасям към леглото, че стана късно вече и ми се доспа, мдаа :3
    Айде лека.

Мега фен Аватара на li0n
    Град
    Пловдив
    Такам:
    Любима песен?
    Любима храна?
    Момент, който винаги ще помниш?
    Руси или черни?
    Обичаш ли таратор?

Такам:
    Любима песен?По принцип всяка песен я свързвам с някакво събитие или период от живота ми, обикновено когато песента ми е станала любима и съм я слушал до болка тогава... Ще напиша няколко, които са ми в топ10 на любимите ми песни:
    Julio Iglesias - Baila Morena
    Kaoma - Lambada
    Ishtar - Habibi ya nour el ain, Last kiss
    Jessica Jay - Casablanca
    Haddaway - What is love
    А от българските - Антибиотика - Има как; Руши Видинлиев - Всичко се връща; Тони - Всичко било е на сън; Каризма - Рискувам да те имам, Колко ми липсваш, Ще избягам ли от теб

Любима храна?Мусака, пълнени чушки, свински пържолки (вратни), салата от домати и сирене (ама аз да си я направя)
    Момент, който винаги ще помниш?Завършването на гимназията... следващият подобен ще е завършването на цуниверситета
    Руси или черни?Черни косички, пък ако очите са светли, направо муцка е положението
    Обичаш ли таратор?Обичам таратор и много обичам да си го правя аз, най-ключовото, за да ми хареса, е наличието на много копър в него, ама истински копър, не тревичка
    Друууууууг?
    ASL - 22 M PLOVDIV

# # #

Мега фен Аватара на li0n
    Град
    Пловдив
    Цвят на очите?
    Гримирал ли си се някога?
    Любимата ти игра от детството?
    Имаш ли брат или сестра?
    На колко са/е?

Цвят на очите? -> Ми между синьо и зелено, по-скоро бие към синьо, ама на различна светлина изглеждат различно... в картата ми дори пише пъстри, което не е правилно, ама...
    Гримирал ли си се някога? Само по бузките за прикриване на някоя пъпчица, ама е било вежнъж само
    Любимата ти игра от детството?Криеница и стражари и апаши ;0
    Имаш ли брат или сестра?Като малък много се ядосвах, че нямам, щото трябваше да си играя с другите деца само и като ходех с нашите на море, ако не бяхме 2 или повече семейства, трябваше задължително да се запознавам с други деца да си играем, пък аз бях от срамежливите
    На колко са/е?
    Лионке, получаваш ли отговорите, които си очаквала от моя страна, изненадана ли си от някои от тях, изкоментирай нещо - впечатления (добри, лоши), искам да имам обратна връзка
    ASL - 22 M PLOVDIV

# # #

Мега фен Аватара на li0n
    Град
    Пловдив
    Отговорите ми харесват. Много на място са. Очаквах, че ще кажеш нещо от сорта синьо или зелено за очите, не ме питай защо. Обаче не очаквах, че няма да имаш брат или сестра. Пак не ме питай защо.. Харесват ми историйките, за които се сещаш. Впечатленията ми са добри.
    Иииииии още въпроси:
    Любима напитка?
    Любим алкохол?
    Кое е най-малкото момиче, с което си имал връзка?
    С колко си взе последния изпит?
    Какво искаш да работиш за в бъдеще?
    Щях да те питам кога имаш имен ден, ама си спомних името ти
    В кой квартал живееш в Пловдив?
    Какво мислиш за Столипиново?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си