Според теб правителството ни крие ли много неща от народа? -> Според мен, както много неща остават скрити от народа, по същия начин и много неща остават ужким скрити, макар че на всички ни е ясно какво се случва... Но това е нормално и няма да спре да се случва, според мен... Сега остава да ме попиташ и за политическите ми възгледи

Ще има ли край на света тази година? -> Силно се надявам да няма

)) Но това едва ли може някой да каже със сигурност... А и дори да се знае, че ще се случи, няма да ни кажат... Ето ти пример за нещо, което крият висшестоящите

Любим цвят? -> оранжево
Колко време е била най-дългата ти връзка? -> Тихо, тихо... Не повече от 3 месеца (срамувам се :Р)
Обичаш ли животните? -> Да, но нямам домашен любимец, а също така не бих си и взел, щото изисква грижи и внимание, което едва ли ще успея да отделя, за да е щастливо животното

А и тея дето са с комени покривки... оставят косми навсякъде и понамирисват

Би ли ударил животно? -> Да, бих ударил и то без да ми мигне окото - става въпрос за бездомните кучета, които се разкарват на глутници и лаят по колите вечерта, а също и по хората... А ако някое ме нападне, може би бих стигнал и до крайност...