Отговорите ми харесват. Много на място са. Очаквах, че ще кажеш нещо от сорта синьо или зелено за очите, не ме питай защо.

Обаче не очаквах, че няма да имаш брат или сестра. Пак не ме питай защо.. Харесват ми историйките, за които се сещаш. Впечатленията ми са добри.
Интересно ми стана това за брата и сестрата, подскажи защо си предполагала, че имам такива
Иииииии още въпроси:
Любима напитка?
От безалкохолните обичам от тия фалшивите гаризани
Ябълчица, сайдерче нещо... :Д По-вкусни са ми от фантите :Р И кола обичам... с кафенце и цигарка 
Любим алкохол?
Падам си по по-лекичък алкохол - червено вино, мартини, вермут
Кое е най-малкото момиче, с което си имал връзка?
Шестнайска :Р
С колко си взе последния изпит?
Последният беше по педиатрия в петък и го взех с отличен, ето и снимка, да не кажеш, че си съчинявам - http://www.drnick.hit.bg/pediatriq.JPG Иии не се заблуждавай от шестиците, че съм някъв зубрач, просто съм в добра серия в момента
Та след тоя изпит толкова ми олекна, че не съм седнал да чета за следващия, който е идния петък, пък и е нормално да си дам 2 дни почивка, въпреки че няма време 
Какво искаш да работиш за в бъдеще?
Като малък си мечтах да стана кондуктор, ама се отказах нещо
В седми клас реших, че ще ставам лекар - от тогава не съм се отказал от тази мечта, а от няколко години съм си избрал и специалност - очни болести 
Щях да те питам кога имаш имен ден, ама си спомних името ти
Все пак да кажа - 6 декември, но не обичам риба :Р
В кой квартал живееш в Пловдив?
Квартал Мараша, около Фламинго Синема (вече Арена) 
Какво мислиш за Столипиново?
Ще споделя една случка... като малък обичах да се возя много в автобусите на градския транспорт и когато бягах от училище, обикалях по рейсовете... Качих се на 116 веднъж, като мислех, че последната му спирка е в Изгрев, само че мислех, че минава през Свиленградско шосе, а той минава покрай Марица.... И на последна спирка в Столипиново... Слезнах и виках да поседя малко и пак да се кача на рейса, пък той взе, че потегли... И аз реших да стигна от единия край на Столипиново, до другия (посока Свиленградско шосе) и оттам да хвана друг автобус. Преминах цялата улица Ландос, която не е чак толкова дълга, ама на мен ми се стори, сякаш беше цяла вечност, докато я премина. Вървях с едно войниче и още една жена, а навсякъде наоколо имаше групи цигани, които само ни оглеждаха.... умрях от страх направо и само се молех да свърши тая улица... Мисля, че това е достатъчно, за да се разбере какво мисля за Столипиново