Цитирай Първоначално написано от li0n Виж мнението
За брата и сестрата-изглеждаш ми много търпелив. Повечето хора, които познавам и които са търпеливи имат по-малък брат или сестра.. А и някакво предчувствие имах, не мога да кажа точно защо смятах така. Много правилно си усетила, наистина съм много търпелив, но все пак имам някаква граница и ако се случи някой да я пристъпи става ужасно, щото сипвам много на отсрещния човек, чак в повече... И после съжалявам де, ама пък да не е пристъпвал границата Леле веднъж как се развиках на един пазач, който пазеше паркомясто без да има право да го прави... Такива неща му наговорих, че все още се срамувам като го погледна тоя човек, въпреки че след случката се изяснихме и сега едва ли не сме първи приятели, щото често ми се налага да ходя там, където той пази място Всеки път след оная случка, когато му сипах много, като се заговорим и аз все му споменавам как съм се изложил оня път и как сигурно още ме мисли за простак и той все се смее и ме убеждава, че не е така
Това за шишкавите момичета ми хареса много. Още се смея. p Шишкавите момичета са ми от най-болните теми, наистина... Далеч съм от мисълта, че аз изглеждам перфектно, напротив... И при това самочувствието ми е сигурно едно към сто в сравнение с дебели свинки на по 16, които си мислят, че след като са лапали на 15 момчета и след като са си направили сефтето на 14, това е защото са много красиви и всички ги харесват, а не щото са просто лесна мишена за секс... Ама за дебели наистина мога да приказвам много, ама наистина е безполезно, щото повечето не възприемат... просто си обичат храната и си ядат, ама поне да не се правят на 2 и 2 и да не казват "Ама аз хич не ям, пък постоянно качвам..."... качваш ти... качваш само по асансьора, щото стълбите са ти трудни... Изказвам се толкова критично, щото... знаеш ли защо? Щото дебелите хора си мислят, че е невъзможно да се отслабне, а това не е вярно, просто трябва усилия и постоянство. Аз също си мислех, че не могат да се качват килограми и преди 2 години бях 55 кг, а сега съм 69... просто трябват усилия и постоянство Ама на дебелите 15-ки закво им е да са слаби, като и сега като са 60-65 кг пак ги плющят като за световно...
Според теб момичетата в Пловдив, които са на 13-15 години по-"развратни" ли са от тези, които са на 17,18? [
Защото всичките, които познавам са пращали голи снимки на някой за да привлекат някакво дори и мимолетно внимание.. И това е само един от примерите, които мога да дам.
Имаш ли мнение за наркотиците? Ако да, какво е?
Използвал ли си наркотици?
Какво е мнението ти за "днешната младеж"?
Съжалявам, налага ми се да излезна спешно, на останалите въпроси ще отговоря по-късно, Лионке, това на пречи да задаваш още, а също и искам да изкоментираш последното ми изказване за дебелите момичета