Имаме няколко във форума такива. Тлъстички, дето се мислят за голямата работа, че са си направили сефтето с някой, че се запознали с някой на някакъв купон и вече се шибат всяка вечер с него. Ама наистина, що не се погледнат в огледалото, та да видят колко жалки и смешни изглеждат. А си мислят, че не могат да отслабнат единствено, защото ги мързи да си помръднат дебелите задници навън да потичат или да направят някое упражнение. Храна и секс. Това им е в главите. Като пускат на всеки се мислят за много "Велики" и много "харесвани", а не осъзнават, че момчетата и мъжете ги гонят единствено щото нямат друга п*тка (съжалявам за грубия израз..), която да им прави кефа.. И ми е направило впечатление това, че наистина те са на 14-15-16, ама спят с 25-30 годишни. Да си правят сметка колко са желани.... А и секс не се прави със всеки срещнат. Колко по-хубав е секса с чувства и любов.. Дали ще разберат някой ден? Е, сигурно, ама ще е късно. ->
Ахххх, нямаш си идея колко съм съгласен с всичко това, което си написала
Дали ще разберат някой ден, се чудиш... може и да разберат, ама наистина ще е късно и няма кой да иска да им посегне вече, докато се осъзнаят... Лошото е, че сега не осъзнават нищо, ама то си е техен проблем
И въпроси:
Би ли спал с дебеланка? ->
Няма как да се получи... ако говорим за спане един до друг, за мен няма да има място... Ако говорим за секс - няма как да ми стане от дебеланка 
Разбирам, че не ти е приятно женските да ти мрънкат на главата колко са дебели, рошави, как грима им се е развалил.. Нали?
Бе, Лионке, то те не мрънкат, че са дебели... те не осъзнават, че са дебели и си мислят, че са окей
) Лошото е, че като те питат "Как изглеждам", ако им кажеш, че са напълнели и се сърдят... Между другото има тенденция при жените - като си хванат приятел се успокояват много и правят големи пърдялници за няколко месеца
Като казваш рошави и за гримирането се подсещам за едно момиче - не ползва грим и рядко полага грижи за косата си - не е грозна, напротив - чаровна е, но не се поддържа. Направиха й фотосесия и взе, че си ги качи снимките във фейсбук и почнали много да я зарибяват. После ме попита какво мисля за снимките й, а аз й отвърнах, че са хубави, но начина, по който изглежда на тях няма нищо общо с действителността, щото тя нито се облича с дрехи, с каквито е на фотосесията, нито се гримира, нито полага грижи за косата си... И тя вика: "Аз мисля, че както си ходя естествено съм си достатъчно хубава, няма нужда от гримове". Аз се съгласих, че е хубава, но няма човек, който да не се нуждае поне от малко корекция (а в нейния случай даже не е толкова малко
)) и я питах защо се задоволява с някакво посредствено ниво на външност, след като може да надгражда, само с малко усилия И ПОСТОЯНСТВО... Ама така и не възприема и се отказах да й давам съвети 
Коя е любимата ти книга?
Приключенията на Том Сойер
Имаш ли любим анимационен герой?
Любимите ми детски бяха Том и Джери и Попай моряка
)) Интересното е, че все си мечтаех Том някой път да хване наистина Джери и да го изяде, взе съжалявах горкия котарак
))
Какви чужди езици знаеш?
Не мога да твърдя, че знам някой език... Учил съм английски и мога да се оправям в разговорите, но би било твърде смело да каже, че го "знам"
)) И немски съм учил, но нивото ми е доста посредствено
Боледуваш ли често?
Не, разболявам се изключително рядко (за щастие)
Романтичен ли си?
Склонен съм да отговоря положително на този въпрос
Преценяваш ли хората от пръв поглед?
Долу-горе смея да кажа, че в голям % първото ми впечатление за даден човек с времето се потвърждава и от няколко минути разговор общо взето добре се ориентирам по преценката, но понякога са ставали и грешки и то обикновено в негативен план - мислел съм в началото човека за доста добро попадение и свестен, пък после се оказва, че е добре прикрит лицемер...
Завистлив ли си?
Категорично НЕ и много ме отвращава завистта на хората, която си личи от далече...
Какво е мнението ти за цигарите? Разбрах, че си пушач. Искаш ли да ги спреш?
Според мен цигарите не са нищо повече от един вреден навик, който не малко хора сме придобили. При някои действително се стига до зависимост, но тя може да бъде изкоренена, стига човек да има желание. Аз пуша от 18 годишен и преди 2 години бях спрял за 8 месеца да пуша - да, беше трудно в началото, но като издържиш няколко седмици, после дори не се сещаш за цигара и дори ми се е случвало да се чудя, как аджеба, някой може да се трови доброволно и да си плаща затова
Сега пуша само по време на сесията, щото си внушавам, че с цигарите убивам притеснението и се успокоявам, ама тва са глупости
)) Убеден съм, че всеки може да ги спре, стига да го иска достатъчно - това е мнението ми за цигарите, ти какво би казала по този въпрос - дразниш ли се на пушачи, пречат ли ти, мислиш ли, че могат да се спрат цигарите?