.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    Супер фен Аватара на someonerandom

Кардио преди/след тренировка?

Принципно съм фен на плуването,обаче напоследък или не мога да отделя време(час и половина плуване +преобличания и път в двете посоки не е малко...)или басейна по една или друга причина е затворен.Ето защо реших да заместя с бягане и лостове.Днес ще бягам във фитнеса,защото много пече,а лост си имам.Въпросът ми е дали е добре да бягам преди лостовете или след тях?Обикновено правя около 30 мин бягане,в началото бавно,после забързвам и последните 2-3 минути са почти спринт.
    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    след тренировка
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Ще използвам тази тема, за да не правя нова. Днес си говорихме с едни момичета от моя клас относно бягането и едното твърдеше, че като бягаш сутрин било за отслабване, а следобед за правене на мускули. Аз лично не мисля, че е така, но искам да чуя мнения и от други хора.

Цитирай Първоначално написано от PlayLife09 Виж мнението
    Ще използвам тази тема, за да не правя нова. Днес си говорихме с едни момичета от моя клас относно бягането и едното твърдеше, че като бягаш сутрин било за отслабване, а следобед за правене на мускули. Аз лично не мисля, че е така, но искам да чуя мнения и от други хора.
    Не мисля че има разлика дали ще бягаш сутрин или след обед и ефекта ще е различен.

А колкото до темата след тренировка

Мега фен Аватара на xXxAngerfisTxXx
    Град
    Adidas City a.k.a. Бургас ве лек...
    хаха от бягането се правели мускули то повече се горят мускули отколкото да качваш. От бягането тялото ти става по-тънко и издръжливо... нищо друго.

Супер фен Аватара на Shines
    Колко бисери изписахте .
    Сутрин на гладно се горят главно най-много мазнини, но това не значи, че през останалата част на деня няма да се горят също, просто трябва да спазваш стриктен хранителен режим.Колкото до това, че от бягането се гори мускул е просто един голям мит, напротив даже до някаква степен може да ти помогне да качиш чиста мм-а.Ще гориш, ако си на някаква гладуваща диета и не ядеш, тая мускулна маса не се губи толкова лесно .
    Последно редактирано от Shines : 06-06-2012 на 13:59

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си