.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38
    Цитирай Първоначално написано от kriisskaa Виж мнението
    Ай само не ме нападай става ли? Изобщо не знаеш колко съм учила..колко са ми обяснявали .. нали? Просто не ми се отдава .. ясно? Аи въс.. !!
    HATERS GONNA HATE! ;д тук не става въпрос за хейтване, но не мисля, че беше особено уместно това мнение .. не е седнала, не е учила ;д и на мен не ми се отдава математиката, 50 точки на НВО-то ;д кво да направя?! живота продължава ...

Повече от фен Аватара на kriisskaa
    Град
    Varna
    мойкаа 50 точки са добре :Д .. де да имах и аз толкова
    Момиче съм!!!

Само, че ти заминаваш в Германия, а аз си оставам тук и трябва да се боря с кандидатстването.. :// Ти кандидатствала ли си в някое немско училище?

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    ^
    Ние съвсем основателно смятаме, че не е седнала и не е учила. ;]] Честно казано съдя по мненията и и по темите, които пуска. Никакво хейтване няма тук. Извинявай, но ако само слушаше в час и си пишеше домашните редовно щеше да изкараш поне 4 на изпита по математика. Както и да е. Да приемем, че станалото станало и няма връщане назад. В Германия ще те приемат все някъде. Там ще се стегнеш и няма да допускаш повече такива безобразия! Успех. ;]]

П.П. Предлагам ти още сега да седнеш да учиш.
    И думата е "удава", а не "отдава". Смисълът на двете думи е съвсем различен.
    Последно редактирано от dreamwalker : 05-27-2012 на 18:37
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

бахти тъпата лек

Ако казва, че е учила, значи явно не й е качествено обяснено.. ;д

П.С. Мерси за поправката )

Град
    Dreamland
    Да, но има нещо наречено учебник. Тя и на частни уроци е ходела, доколкото разбрах.
    П.П. Обърках се. Не е ходела.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Цитирай Първоначално написано от uaredeadlol Виж мнението
    бахти тъпата лек
    Ти прозря е лек +1

Повече от фен Аватара на kriisskaa
    Град
    Varna
    Аве за мен е важно кво ме нападате? бахти тъпия сайт ;х .. училаа съм виие били ли сте до мен следите ли ме? ако е така тогава казвайте че не съм учила !! .. ходила съм и на уроци и то спец. за математиката !! И СЕ ПИШЕ ОТДАВА !! АЙДЕ НЕ ПОПРАВЯЙ ГРЕШНО СТАВА ЛИ .. а тии uaredeadlol не ми се прави на много умен .. тва че ти си зубър не означава че всички трябва да сме и че на всички им е ОТДАВА математиката !!
    Момиче съм!!!

Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от kriisskaa Виж мнението
    а тии uaredeadlol не ми се прави на много умен .. тва че ти си зубър не означава че всички трябва да сме и че на всички им е ОТДАВА математиката !!
    Това последното ме разби! Много ми е любопитно да чуя (да прочета) дефиницията ти за зубър. ;]] Ти откъде знаеш, че е "зубър"? Да не си била до него? Да не си го следяла?
    Можеше в речника да провериш преди да пишеш. Ето:
    http://rechnik.info/%D1%83%D0%B4%D0%B0%D0%B2%D0%B0
    http://rechnik.info/%D0%BE%D1%82%D0%...B0%D0%B2%D0%B0
    Пак сайта ти е виновен. И ще те информирам, че писането с главни букви се приема за викане.
    Последно редактирано от dreamwalker : 05-28-2012 на 18:00

филм филм

Голям фен Аватара на error92
    Град
    Варна
    Къде ще ходиш в Германия бе, стой си тук у Варна, най-добре !

Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от Lunin Виж мнението
    филм филм
    Филм си е!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си