Здравейте. Не знам дали въпроса,който ще Ви задам сега е точно здравен проблем,но наистина е важно е за мен да чуя възможно най-много отговори. Преди две седмици,тоест една съботна вечер, в която на мен много ми се ходеше на дискотека, просто си пуснах един странен филм и си легнах.Не помня с подробности как съм заспала,но знам едно-на утрето няколко човека ми се обадиха,за да ми кажат,че ще информират родителите ми, че съм била на дискотека и съм се държала толкова неприлично...Аз не обърнах внимание, но нещата станаха по-сериозни. Майка ми наистина беше информирана отнякъде и ми потърси обяснение. Аз и обясних това, което и на Вас-бях си легнала... И така, 2 седмици вече над 20 човека твърдят, че са видяли мен,а аз не съм била на дискотека от месец, може би(до колкото помня аз)...Днес ми прекипя и казах на родителите си,след като не ми вярват да искат видеозасписите от охраната. Като надеждата ми беше, че след като ги изгледат ще се разберат,че не съм била аз. Но, ето какво-оказва се,че съм била аз...А аз не помня нищо,освен че си легнах...Не употребявам наркотични вещества, алкохол много рядко, но специално тогава не съм пила...Какво мислите,хора?! Моля ви, помогнете ми с каквото и да е информация!