Първоначално написано от
Furious?
Просто никой от нас не позната пилот от Ф1 , нали ? Убеден съм , че скъпите им коли не са само за украса.Не виждам смисъл да се спазва ограничение 130 на магистралата при условие , че може да се кара по-бързо.Въпросният случай беше кофти съвпадение и се надявам да не се повтори.
~umri : За повечето си дяволски прав.Казвам на толквоа много други познати , че има по-важно от някое момиче , обаче аз самият бях вманиачен почти за една.Не знам , може би искал специална принцеса , за да докажа на себе си , че аз самият съм повече от другите.И така е , че в цялата ситуация губя аз и тя , но не всичко в живота е победа за съжаление.Всичко е до приоритети - ако харесваш някой човек достатъчно , се съобразяваш с него и правиш компромиси , иначе сака и айде.
Наясно съм с психиката на момичетата.Имаше един период , в който бях доста често отрязван преди да се науча , но вече знам как се прави.Не бих тръгнал да се оплаквам на момиче , което искам да "атрактна".Поведението си е мое собствено , не имитирам никого.Че съм жертва на настроенията си , които се менят често , е наясно на почти всеки мой познат.
п.с. Нищо , че съм от Пловдив , винаги спирам на пешеходна пътека хаха