.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Hybrid View

Фен Аватара на PROVOCATIVE
    Град
    По-близо, отколкото предполагаш....

Question Плодова детоксикация за по-добра форма?

Здравейте, какво мислите за яденето на неограничено количество плодове в продължение на няколко седмици? Не само, че изчиства токсините от тялото, но и повишава тонуса, както и физическото и психическото състояние... имам познати, които са се подлагали на такава детоксикация, но искам да чуя и ваши мнения - мислите ли, че е ефективно, пробвали ли сте и какви резултати е имало за вас? Благодаря

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    не обичам плодове кой знае колко , а тези които обичам са в различни сезони
    примерно ягоди и праскови, малини и портокали, смокини, ананас, манго , за друго в момента не се сещам, обаче не мисля че е добре като цяло, още повече за седмици
    по принцип съм го чувала като метод , но за няколко дни преди почването на същинска диета..
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Супер фен Аватара на Little_Lady93
    Майка ми кара 2 месеца само на плодове и грам не отслабна. Мисля че фруктозата пречи за свалянето на кг. Иначе за деоксикация да, но за не повече от седмица според мен.

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Правила съм го за 20 дни. Преди това се прави захранване, след приключването на детоксикацията пак се прави захранване. НЕограничено количество плодове НЕ се яде, ядат се до 800 грама на ден + чайове иначе ефект - НИКАКЪВ !

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    ^+
    Още повече започваш с плавно спиране на храните - първо месо, животински като цяло и чак после минаваш на краен вариант плодове. А с толкова много фруктоза внимавайте, не е добре за черния дроб.
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Кои храни и напитки трябва да избягваме, за да помогнем на организма си по време на детоксикация?

Червено месо, наденички, пастет;Масло, маргарин, сметана;Шоколад, бонбони, сладка, захар;Алкохол, кафе;Сол, пържени храни;Солени ядки;

А ето и една статия със съвети за детоксикация на организма http://ecomedia.bg/be-eco/ecology-fo...y/article/7775

Фен Аватара на PROVOCATIVE
    Град
    По-близо, отколкото предполагаш....
    Благодаря!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си