.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Изпращате ли картички по пощата?

Ами с този Интернет,предполагам повечето от вас вече са забравили да изпращат писма,картички и каквото и да било по пощата! Но не мислите ли,че има нещо по-загадъчно и хм..романтично при изпращането на ...каквото и да е по пощата? Някак си самият акт. Символът. Не знам,на мен ми е много приятно,отивайки към пощата ,в моя град(хаха),но имам хубави детски спомени,когато изпращах писма на брат ми и колети до Германия,когато за Коледа пращах картички на братовчедите и близките ми до София или други градове...Като пратих едно много хубаво писмо до най-добрата си приятелка с автограф от любимата й група Всичко това ми навява хубави спомени,а вече просто го няма,защото когато поискаме,влизаме в някой сайт и изпращаме електронна картичка или пишем е-майл. Ех,къде останаха онези романтични времена?? /Надявам се да не звуча като някоя бабичка,но за мен 'изпращането' съдържа определен смисъл в себе си/. Та,пращате ли още писъмца по традиционната Поща или всичко за вас става в Нета...?
    Look deep inside me ...

Град
    варна
    Пращам да за празниците на близки и приятели не пропускам да пусна дори до преди 3 месеца писах писма и телеграми Гот е

Изпращането вече на каквото и да е по пощата е сякаш отживелица... с изключение на сметките за 'това и онова'.

Иначе имам една приятелка в Швейцария, на която по празници й изпращам картички, но само на нея.

Тоя Интернет уби тръпката от 'традициите' на пращане на писма и очакванията за такива 'в пощенската кутия'.
    Спомням си, че като бях малка, редовно проверявах пощата дали някой не ми е писал. Сега само я проверявам заради сметката за телефона или да изхвърля някоя рекламна брошура...
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Много обичам да получавам писма, както и да изпращам. Повече от 2 месеца карам приятелката си да ми напише едно писмо, дори и...с...един празен лист да е, но тя така и не го прави.
    Пишех си често с една приятелка от Сопот, после замина за Германия и продилжихме да си пишем писма. По пощата пращам и получавам дискове.

Lightbulb Сайт за изпращане на картички по пощата

Мисля че тук е мястото да кажа че от сайта karti4ka.com можеш онлайн да си избереш картичка от каталог, да я надпишеш и да я изпратиш по пощата. Ти я пускаш от компютъра, а тя пристига по пощата в плик Много е удобно и за тези които не са в България, защото се скъсява пътя на писмото. Спестяваш време да ходиш по пощи и да търсиш марки, пликове и картички.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си