.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Question Упражнения за плосък корем

Искам да попитам възможно ли е за 2 месеца коремът ми да се прибере с упражнения.Четох в едни форуми, че скачане на въже и коремните преси дават по-бърз ефект и т. н. Та да питам - Има ли някои др. упражнения, които да дават малко по-бързи резултати или като се правят всеки ден коремни преси и скачане на въже си е добре ?

http://www.youtube.com/watch?v=5pBGx3yMB4U - това е много добро,пробвай го.

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Тренирай цялото тяло, не само коремни. Когато правиш само коремни и хранителен режим е добре, но тялото си избира откъде да гори мазнини - може да е от корема, може от дупето, може от ръцете, няма как да знаем.
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak Виж мнението
    Тренирай цялото тяло, не само коремни. Когато правиш само коремни и хранителен режим е добре, но тялото си избира откъде да гори мазнини - може да е от корема, може от дупето, може от ръцете, няма как да знаем.
    Как така, когато примерно правиш упражнения за корем, като коремни преси само коремните мускули на корема се напрягат и така те отслабват.

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Напрягаш мускулите и те отслабват? Чуваш ли се какво приказваш въобще? Ти ги напрягаш, ок, ама като имаш отгоре мазнини ти само ги тонизираш под повърхността, а не правиш нищо, за да разкараш мазното. За него ти е нужно кардио - тичане, скачане на въже, колело и други.
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

anonymous546178
    Guest
    ух, че почти никой не влиза от раздел спорт да ви набие канчетата...

"Как така, когато примерно правиш упражнения за корем, като коремни преси само коремните мускули на корема се напрягат и така те отслабват. "

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си