.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Тема: НПМГ ???

НПМГ ???

Здравейте, искам да питам за вътрешните изпити в НПМГ , значи аз искам да кандидатствам биология с английски , обаче не знам какъв ще бъде изпита , ако някой има от предишни години нека да даде линк , за да видя , защото много се притеснявам и не зная трудно ли ще е или нямя да е , поне дайте мнения .

Никъде из интернет няма тестове от минали години, има тест върху конспекта и тема, която трябва да развиеш. Подаването на заявления за явяване на изпит са до утре, така, че побързай. )

а някой ще кандидатствали паралелката за физика в НПМГ

Цитирай Първоначално написано от liverpulcheto Виж мнението
    Аз ще кандидатствам с Химия. ^^
    Успех на всички!

ем аз търся за физика за да видя колко човека са за да мога да видя каква е конкуренцията

Тук да намериш човек, който кандидатства с Физика е едно на милион ... в НПМГ-то не се влиза с това колко човека имат 6 и колко 5, а със собствената ти оценка (пример: изкарваш 5,610 и това си е твоята оценка) след това си смяташ бала и ако ти стига и има разлика между минималния бал и твоя бал повече от една единица, шанса да те приемат е към 90%.. ) Успех на изпита, ако не се лъжа беше на 6 юни

не 4 юни е по физика

Повече от фен Аватара на vassy
    и аз ще ходя на биологията, после и на химия... след час тръгвам в влак, успех!

в коя зала си? аз съм в 45
    Последно редактирано от vassy : 06-01-2012 на 11:55
    Не си давай много-много зор, най-хубавите работи се случват, когато най-малко ги очакваш.

аа при записването ни дават служебни бележки с входящия номерр.. по него ли ще ни нареждат или разбъркано в залите ??

Цитирай Първоначално написано от vassy Виж мнението
    и аз ще ходя на биологията, после и на химия... след час тръгвам в влак, успех!

в коя зала си? аз съм в 45
    Как разбрахте в коя зала сте?

пише разпределението в сайта им... кой е на химия? какво направихте по биология?
    Не си давай много-много зор, най-хубавите работи се случват, когато най-малко ги очакваш.

Голям фен Аватара на bog4eto
    Град
    София
    Йей, успех на всички
    Не са чак толкова плашещи изпитите и честно казано няма от какво толкова да се притеснявате откъм оценките.
    Айде, и догодина- свестни зайци!

Аз бях в 48 стая не знам какво съм направила , имаше трудни работи.
    Искам да питам дали ще успея да влезна ако имам 3,250 по математика на матурата и 4,854 по български на матурата и 6,00 по биология за зъвършен 7 клас , обаче не знам колко ще имам на вътрешния по биология , много се притеснявам и съм на тръни ,защото нищо не се знае .

vassy ти откъде пътува , щото си написала , че с влак

Цитирай Първоначално написано от vasilena_nedqlkova Виж мнението
    vassy ти откъде пътува , щото си написала , че с влак
    адашке, от Трявна пътувах, минава се през Горна О., Плевен и нататък до София...

Цитирай Първоначално написано от liverpulcheto Виж мнението
    аз съм приета в нпмг с физика, но още незнам дали да се записвам или да подавам документи за второ класиране

Приеха ме в НПМГ с химия, записах се.

Фен Аватара на chombak
    Град
    in the dark side
    НПМГ с география, аз също се записах
    You believe, but what you see?
    You receive, but what you give?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си