Не знам дали проблема е от марихуаната, дали си внушавам или по друга причина , но ще се радвам да споделите мнение и да кажете дали сте били така и как сте излезли от това положение =]
Сичко започна така :
Преди няколко дена решихме с един приятел да пробваме билката за първи път.Започнаха леко да ми изтръпват краката, после ръцете и леко главата.Около 1 минута ми беше смешно и после се започна ..Не си осещах гърлото и не знам защо сип омисллих че мога да си глътна езика , та по тази причина казах ако това стане как да ми го извадат .Общо ме държа два часа като през цялото време ми се виеше свят и ми беше гадно.На втория ден след употребата започна да ми се затулва носа постоянно,да осещам сърцето ми на периоди да засилва тупането си и нещо като лека еуфория се появи.Прочетох някаква тема за канибал .. и веднага си казах ми какво ще направя ако изведнъж влезе такъв у дома (epic logic .. ) , абе да се каже че обръшам внимание на най малкия проблем .. и си внушавам и леко се плаша от някой неща, а тези мисли не са приятни ..
ПП. чудя се дали това да бъде първия и последния път в който съм пушил трева или да и дам втори шанс ( чудя се за това защото не съм чувал същите проблеми при пушач на билката и се чудя дали това е от нещо друго да кажем настинка, защото когато пушех ми казаха да си намокря главата за да се охлдя малко , а прозореца беше отворен )
Моля всеки запознат да сподели мнение и евентуалн решение = )