Джойнта не е за всеки. Не е трябвало да се мокриш и да стоиш на отворен прозорец, защото тогава усещаш нещата много по-силно. Всички сетива ти се изострят супер много и това не е било изтръпване, а просто е подухвал ветрец и си се охлаждал.. нищо общо с изтръпване. Аз лично си пуша джойнт и мога да ти кажа, че не го правя , за да си вкарвам някви филми или да си втълпявам, че изтръпвам. При мен действа супер релаксиращо, отпускащо, говоря много, смея се, минават ми хиляди мисли през главата, хиляди идеи, някои от които осъществявам после и им се кефя и до ден днешен. Единственото нещо ,обаче, е че винаги пуша с хора, които са супер позитивни, хора които ме развеселяват, а не ме сдухват, хора които знаят за какво става въпрос и се чувстват като мен, хора на които като кажа някоя простотия ще се смеят 20 минути без да спират и през това време ще кажат още 100 безсмислени работи , на които аз ще се смея. Та, от тази гледна точка ти казвам, че тревата не е за всеки, щото можеш да се вкараш в кви ли не филми (какво вече е станало при теб)...