.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Тема: ЩРУДЕЛ!

Hybrid View

ЩРУДЕЛ!

МРАЗЯ ТЕ!!!

Тема-протест срещу нещата, които Щрудел копира! >:[
    ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga

Мега фен
    Град
    <3
    И аз се обичам.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    И аз се обичам.
    и така защото си егоистка. И като не споделяш любов , съответно не получаваш. Случайно , ако се чудиш защо не ти се получават нещата.

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от NightGuardian Виж мнението
    и така защото си егоистка. И като не споделяш любов , съответно не получаваш. Случайно , ако се чудиш защо не ти се получават нещата.
    Ти не се ли обичаш? Колко тъжно.
    4XCOKИ

Търся да бъда обичан , което е по-хубаво. Защото на никой не му пука дали ти се обичаш. А и всеки се обича , иначе защо ще живее.Само ,че любовта е да се споделя и възръща , нещо което не разбират егоистите и цял живот(или докато се осъзнаят) се чудят , защо няма кой да ги обича или уважава.
    Последно редактирано от NightGuardian : 06-01-2012 на 15:45

Мега фен
    Град
    <3
    Търся да бъда обичан , което е по-хубаво. Защото на никой не му пука дали ти се обичаш. А и всеки се обича , иначе защо ще живее.Само ,че любовта е да се споделя и възръща , нещо което не разбират егоистите и цял живот(или докато се осъзнаят) се чудят , защо няма кой да ги обича или уважава.
    Не драги. По-хубавото е да обичаш, после да бъдеш обичан. Ти си егоиста, не аз. Освен това си лицемер. Защото наричаш егоист човек, който казва неща, които знаеш, че се отнасят и за теб. И естествено, че ще ми пука дали човека до мен се обича, или не. Ако не се обича би било тъжно.
    Не ми говори за любов, моля те. ^
    4XCOKИ

Голям фен Аватара на toad
    Любовта е за гейове , докажи обратното !

ами познавам семейството си. Ти като не го познаваш мислиш ,че е за гейове.Толкова ти е и акъла.

Голям фен Аватара на toad
    ами познавам семейството си. Ти като не го познаваш мислиш ,че е за гейове.Толкова ти е и акъла.
    Запознай ме със семейството си , най-вече със сестра си , ако имаш

Имаш изкривена представа , не знам от къде. Може би защото не си се срещала с хора(с много) от реалния свят и колко от тях познаваш истински и колко от тях си на здравей/здрасти.

Мега фен
    Град
    <3
    ах как бягаш от всичко и как свързваш едно нещо с друго, макар и между двете да няма нищо общо.
    4XCOKИ

ах как искам да бягам и да стигна до краката ти , чудя се дали си заслужава до Плевен.

Супер фен Аватара на ohluv
    Град
    Maina Town
    Creative Technologie

^ЛОЛ

NightGuardian, изглеждаш ми различен от нормалните глупави хора, които обикновено фейлват предимно в логиката си. Някак си успяваш да фейлваш по всички точки и да си неадекватен. Но пък чак да критикуваш идеята за това, че всеки трябва да се обича. Ще трябва да полагам тежки усилия, за да стигна до твоето ниво на фейл без да ми личи, че го правя умишлено.

И ми разваляте темата, която беше за анти-щрудел протест!

фейл мейл , глупав , млупав , изобщо не ме интересуваш , разбираш ли колко си незначителен в моя живот? Както и на много други....

фейл мейл , глупав , млупав , изобщо не ме интересуваш , разбираш ли колко си незначителен в моя живот? Както и на много други....
    звучиш ми бътхъртнато

Цитирай Първоначално написано от StringTheoryPracticist Виж мнението
    звучиш ми бътхъртнато
    звучиш ми глупаво , излез от филма , че ме боли за тоя форум уе неодачник.

а щрудел нищо не казва , иска й се май. Предвиждам и отговора й , в които ще се направи на ударена.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си