- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Прекалено изпотяване
Здравейте. Искам да ви попитам дали някой има опит със антиперспиранта Одорекс Део? Потя се ужасно много. Мога да кажа, че съм опитала абсолютно всички дезодоранти и антиперспиранти в аптеките и дрогерийте, но никаква полза от нищо. Наскоро видях Одорекс Део и искам да опитам и него. Дали има странични ефекти , колко стува и от къде мога да си го закупя. Ако случайно използвате и друг продукт, който ви помага моля споделетеНякой ако има опит със него моля да ми каже, защото вече наистина незнам какво да използвам, за да спра изпотяването. Благодаря
Да, това наистина помага и мога да кажа, че изобщо няма да се потиш докато го използваш. След време обаче кожата привиква към него и проблема отново ще излезе на лице.
Потенето е важен процес който извежда токсините от тялото и не мисля, че ще е добре да го "спреш"..
йей, потиш се кат циганин на лятна работабръсни си мишниците
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Ако си в пубертета, е нормално до известна степен. След като той отмине, и изпотяването ще понамалее. До тогава, изпробвай въпросния продукт, гледай винаги да носиш парфюми до себе си кърпички с които да избършеш потеклата водица.
Чел съм, че като се къпеш трябва е с хладка вода, защото от клетките от които се отделя потта се активират при миенето с топла вода и се изпотяваш по-често.........