Родителите ми искат да живеем в чужбина. А аз не искам. Аз съм момиче на 15. Не знам какво мога да направя, но съм готова на ВСИЧКО за да остана в България! Някой ми беше казал, че мога да ги съдя? А мога ли? Да се свържа с някой, който да ми помогне..?
Ако си готова на всичко, би ли ми лапала малко ?
За какво ти е да стойш в България, като имаш възможност да започнеш нов живот... На 15 си, бързо ще си намериш приятели или виждаш много перспективи за теб тук ? Като някой мазен 17 годишен с прическа на бодлички ? Бтв ти да не си дъщерята на Брендо ?
n00bs
В Чужбина ще имаш няква реализация и ще получиш добро образование и добре платена работа, но пък от една страна, ще загубиш приятелите си, а в другите държави хората са много "студени", щом са решили родителите ти значи е за твое добро-за какво съдене говориш
Върви в чужбина, докато завършиш даскало. Ще потърпиш малко, а после се върни в БГ, като искаш толкова. Пък кой знае, може да свикнеш бързо там и да не ти се връща.
Последно редактирано от montana6 : 06-02-2012 на 21:54
В щастието не се самозабравяй, в нещастието не се отчайвай.
Не мисля, че на 15 може да мисли. Това пубертета е сериозен фактор.
n00bs
Аз пък съжалявам, че не отидохме в чужбина когато бях на 15!
Йакуза,дали е на 15 или на 25 пак може и да не може да мислиАма найстина авторке помисли си,защото тука няма почти никаква реализация,а ако отидеш да учиш там (където и да е това там) и дойдеш тук да си търсиш работа в момента в който покажеш дипломата си ще те вземат.
По-добре замини, там може да се ожениш после. А и колкото по-рано, толкова по-лесно ще се адаптираш. Все пак целта на повечето които бягат от БГ е да се адаптират на новото място и да се асимилират.
Не, няма да замина! Не искам! Но ще ми е трудно да се справя с решението на нашите. Неведнъж съм им казвала, че искам да живея тук, те просто не уважават решението ми.......![]()
направо са на път да ти съсипят живота
6б3З10
Нормален човек няма да мисли как да съди родителите си, защото са решили да го направят човек.
n00bs
Ваще е трябвало да те оставят, но не в България, а в дом за деца.
n00bs
И аз мисля, че не могат да те накарат ... както каза М297 просто казваш че те водят насила и това е
На кого да го кажа? Къде да се оплача? Родителите ми не се съобразяват с това, което казвам... А освен тях никой няма права над мен...
Що сте толкос вратоглави на тия години бе? Да, те все още взимат решенията, дали ти харесва или не тва няма значение. Кат станеш на 18, прай кот знайш. Има пречини защо родителите взимат решенията за децата си и най-важната е че не ви стига акъла. Някой време може даже и да им благодариш че са те измъкнали от БГ.