- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Много са ми смешни също и
дебелите момченца, пуснали двойна гуша, шкембе и косми по краката, и се имат вече за големи мъже е*ачикакто баба казва, "диети пазят само жените и пе*ерасите"
![]()
Аз съм асексуално момче, което НИКОГА не се ебе!
Слушай баба ти и голям човек ще станеш. Диета пазят идиотите. Нормалните хора си имат либерален и полезен хранителен режим и навици.
Относно дебелите момченца - зависи от това дали карат голф2 или БМВ ма от скъпите. При второто може и да са ебачи. Братовчедка ми е страшна пичка и довлече един такъв па и се омъжи. Даже и коса няма, а е младЕ харесва си го и е доволна.
Последно редактирано от babati : 06-08-2012 на 19:31
Съвети от хора, родени преди 90-та не взимам![]()
Ако ме визираш мен, аз не ти давам съвет. Темата ти е по-тъпа и от тебЕдна жена гледа 1/3 пари, 1/3 външен вид и 1/3 характер. Ако ще и най-големия красавец да си и да нямаш кеш не си с предимство пред коремчето.
Това за космите по краката не знам защо го споменаваш. Общо взето не е фактор.
МНОГО МРАЗЯ ДА ГЛЕДАМ КАК СВИНЕСТИ 14 ГОДИШНИ ПИШЛЕМЕТА НАГЪВАТ СТРАСТНО ДЖОБОВЕ, БАНИЧКИ И ВСЯКАКВИ ТАКИВА СЪЗДАВАЩИДЕБЕЛИХОРА ХРАНИ
:@:@:@:@
като цяло дебелите хора адски много ме дразнят
иде ми да ги ухапя (не мога да си обясня защо точно)
Може някой оборотен дебел и космат да го е напънал и сега да избива комплекси като пуска тема колко са смешни
CupcakeKitty аз не мога да кажа, че мразя дебели хора, но не са ми приятни. Дебелотата говори и за липса на воля. Е има някои, на които не им пука. Например споменатите китове с корем и пари.
Това е абсолютно вярно - мъж под 100 кила не е мъж. Но никой не казва, че тези кила трябва да са от сланини.
Ти стани първо 99.9 и тогава говори. Ако не ми вярваш ела до нас да ти отпукам една за да видиш.Нищо лично против теб, но някой ден може да ти се наложи да се защитиш тебе си и приятелката си. Малко трудно ще ти е ако си 70 кила да излезеш на глава с някой 100 килограмов.
Между другото сланинестите са гнусни, но и слаботелесните не са по-хубави. Даже на мен са ми по-противни. Скакалци.
Глупости на търкалета. Като си дебел възможностите са пред теб. Като си на хероин възможностите са общо взето свършили. Е сега ако имам избор между две външности - 120 кила обаче сланинесто или 60 килограма жив скелет, заедно с всичките недостатъци на двете състояния (като тесните дрехи или невъзможността да качиш кила), бих избрал 120 кила сланини. Знам какво да ги направя. Иначе като си слаботелесен мисията за качване на кила е много трудна.