- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Как да стана по-красива ?
Здравейте. Всичките ми приятелки са много красиви. Дори и тези, които бяха по-грозни и задръстени от мен станаха по-красиви и печени ... Кажете ми, как да стана по-красива и аз ? Как да се разкрася ? Всички се промениха, само аз не съм ... Посъветвайте ме !
Има време за всичко!Трябва да си изградиш твой имидж без да питаш по форумитеДръж се естествено
Няма да ти критикувам темата,защото някой друг ще го направи :д
Ако знаех как да го направя нямаше да питам по форумите. Аз не мога да ви разбера. Нали за това е този форум ... хората да питат и да им дават съвети, а не да им критикуват темите. Всеки пита това, което го вълнува. Нали това е целта ?
Права си, те да си правят каквито искат теми, но някой друг като попита нещо е проблем... Еми за да се виждаш по-красива вземи едно огледало и изброй това което харесваш от теб, после това което не хареваш и например ако са веждите, оправи ги, ако е някой друг косъм - махни го, ако са пъпки - направи си маска и така...ако е косата - поогледай се и помисли как да се подстрижеш за да подертаеш хубавите ти страни
![]()
Ясно ... благодаря, ще те послушам![]()
Трябва да си избиеш комлексите
И щом не се харесваш може да промениш нещо в теб пр.косата и тн...
Да ...![]()
![]()
![]()
Кажи ми човек, на който не са му казвали че е грозен . Да не ти пука какво ти казват другите, важното е как се усещаш ти. Може да подчертаеш хубавите си черти ( например ако имаш хубави очи ги подчертавай с малко спирала и молив ) и слагай лек ( !!! ) грим. Може да изтъниш (или съответно ако са твърде тънки: да удебелиш ) веждите си и прочие.. Най-добре пусни снимка за да те насочим какво да промениш във външния си вид.![]()
<3 d(ˆˆ)b
и мен така ми казваха, но доказах че имам хубава страна и сега ми викат че съм хубава (направих това да се гледам в огледалото и да оправям всичко което не харесвам)...виж ако имаш петна, черни точки, пъпчици... вместо да слагаш фон дю тен ти препоръчвам ББ крема на гарниер ... помага с тея проблеми и ги закрива
Адски много ви благодаря за съветите, но така или иначе на снимка изглеждам много по-различна и хубава от реалността ... поне до известна степен е така ... Определено ще направя това, което ми казвате и силно се надявам да ми помогне![]()
ако си плюс някое др килце тренирай, а дори и да нямаш излишни кг пак започни, ще напрайш яко тяло, за пъпки и тн намери си някои добри кремчета и др простотийки, направи си по различна прическа, всички ще забележат, промяната може да е и в стила на обличане, поддържай се това е според мен![]()
Благодаря за съвета![]()
и най-големия съвет ако си леко по-пълничка не си мисли че колкото по-широка е дрехата толкова по-добре, аз така си мислех и стои ужасно, но не казвам ако си пълничка съвсем полепнати неща да носиш, имам предвид нормално![]()
Ами не мога да кажа, че съм пълна, но имам места, които трябва да стегна ... Колкото до фигурата ми ... тя не е много хубава, но гледам как да нося и не толкова широки, но да прикриват недостатъците ...![]()
Ако си под 14 не се захващай с гримове... имам чувството , че си някое 12 - годишно, което си мисли , че ще си стои така доживот . Ако си дебела, тренирай без диети. Ограничавай сладки, тестени, мазни пържени глупости ама в никакъв случай диети . Прически, дрехи ... поразнообрази . И как така на снимки си хубава, пък наживо ти казват, че си грозна? Или и наживо и на снимка си хубава, или само ти си мислиш , че на снимките си хубава ???
И все-пак я по-добре си гледай даскалото. Всичко ще си дойде, когато му е времето . Ако отсега почнеш с гримове, преси, високи обувки-на 20 на какво ще си станала?
На колкото и да си, за да се чувстваш красива трябва да се поддържаш. Всеки човек си има някакъв проблем, за който отделя супер много време и пари и т.н. някои дори имат повече... Започни да отделяш време на това, което не харесваш и резултата няма да дойде мигновено, но ще го има.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Защо не напишеш на лист какво не харесваш в себе си
И започни 1 по 1 да ги променяш ....
Когато ти самата се харесаш ще имаш и самочувствие
Последно редактирано от Elinaaa : 06-05-2012 на 13:44
ALetterFromTheSky@ Над 14 съм. Колкото до снимката ... имам такива снимки, на които съм нагласена, но на живо не се глася толкова. Може би именно там е проблема ...
MaLkaTa_LaDy@ Благодаря за съвета ...
Elinaaa@Това е супер яка идея ... още сега се заемам ... благодаря :P
добе, но примерно ако не си харесва носа, как да го промени (: ? С някои недостатъци просто трябва да се примиряваме , казваш си '' такава съм и толкова '' с нещата които не могат да се променят ( освен оперативно, но тук не става дума за това )
Това, че са ти казвали, че си грозна хич да не ти дреме. Красотата е относително понятие, някой ще те вземе за грозна, на друг пък може да му се сториш супер красива. Важното е да имаш самочувствието, че се побираш в кожата си. Поддържай се, привеждай се във вид като излизаш. Слагай си грим, но не прекалявай. Обнови прическата си, гардероба си.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
wiiwa@ Мисля, че такива недостатъци нямам, но пък и да имам ... както казваш ти не могат да се оправят така лесно
marilyn@ За съжаление много се ослушвам в мнението на другите, макар да знам, че това не е никак добре ... но съм си такава и едно негативно мнение е достатъчно, за да не приемам положителните... Иначе другите неща определено ще ги направя
![]()
Амиии недей да слушаш толкова другите. Всеки има право на лично мнение... но това не значи че някой като ти каже, че не харесва нещо в теб задължително трябва да го послушаш и тн. Бъди по-уверена.![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5