.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 94
    Мега фен

Тема за медикаменти

Последният път модераторите оставиха да съществува тема за дискутирането на някакъв медикамент..Надявам се да не се локне.Та за сега подобни теми тук са пускани единствено от несериозни хора(повечето на 15-16 години) които искат да вземат за 1 месец няколко хапа стромба и да станат машини ,а не знаят какво е хранителен и тренировъчен режим..

Правя първите си крачки,четейки тук-там в интернет каквото намеря за тях..Обмислям първи цикъл и понеже тук има примерни цикли http://www.muskulibg.com/razdeli/-mainmenu-105/40--- Първо смятам да направя http://www.muskulibg.com/razdeli/-ma...---/690------1 Това е първият за маса,за далеч е,не е за сега..Обаче ще се взима..Много гледам вкарват winstrol и дека в първият.Тесто не слагат. Чудя се как да си направя цикъла,дали този е правилен,защото това не може да го разбера..Четох някои основни неща ,няколко странички в интернет.. Във fitnesbg.com или квото е там има много хора дето взимат и споделят,ама като гледам,че името си не могат да напишат правилно ми става лошо и по-добре да не ги слушам там....
    Другото,което ме вълнува e да намеря истински стероиди.Четох за ментетата,че може и колко да бъдат опасни и тем подобни...Също така по-добре било да са инжекционни а не орални,защото оралните преминавали през черният дроб,товарят го повече и се унищоват по-бързо (полуживотът е им е кратък) и за това се изискват по-големи и всекидневни дозировки,а при другите навлизат направо в кръвообращението и се разрушават много бавно и може да останат до 1 година в кръвта.

Пиша тук,защото се надявам,че може да влезе някой разбиращ..Преди влизаха solomon iceberg fatrat a.k.a da0tro0per и navar май ги знаеше

Мега фен Аватара на Joc
    Град
    на коня У краката
    ако няма откъде да си вземеш качествен стероид (истински) по-добре не се пускай... мислил ли си да направиш един цикъл с прохормони преди да минеш към стероиди ?
    то густо, то пусто

Мега фен
    Не,защото съм неук в тази област. А точно това се чудя,от къде да взема истински ? Сайтове няма да е ,нали Гледах този
    http://megasteroids.com/

Мега фен Аватара на Joc
    Град
    на коня У краката
    в сайтовете няма как да са истински (не казвам, че някои не действат, но не съответстват с оригиналните стероиди), по простата причина че са "забранени" няма контрол над дях, не могат да се продават е така, и историята става леко като със синтетичната дрога, уж е същото с неква променена формула ама може да те бъгне много лошо. Виж обаче прохормоните са разрешени и достъпни примерно в Англия и можеш много лесно да си поръчаш от там, просто почети малко за прохормоните и ше ти стане ясно защо именно натам те насочвам преди да направиш стероиден цикъл
    то густо, то пусто

Мега фен
    От това,което прочетох вредят на черният дроб и при тях както при стероидите увеличават производството на естроген,но не пише нищо за протектори.....Пишеше в сайта ако са високи дози 2 седмици със 4 седмици без.. И те като оралните стероиди вредят на черният дроб много,а аз не искам това.За това съм се ориентирал към иглите..
    Та сега единственият вариант остава първо да съм сигурен,че не са менте и после какъв да е цикълът.

аз сега мисля да направя едно цикълче от шест седмици със стромба и тестостерон пропионат
    понеже не съм зобил досега това ме посъветваха приятели ,които са го пробвали
    ще видим какъв ще е резултата

Мега фен
    И от къде ще ги взимаш?

Мега фен Аватара на Joc
    Град
    на коня У краката
    ако си решил и си сигурен, мога да те свържа с хора...
    то густо, то пусто

Мега фен
    Нищо не съм решил..Както се вижда нищо не знам и се мъча да поразбера нещо....Нито знам какъв точно цикъл,нито как точно да протичат тренировките и храната (трябвало да са много интензивни и храната да е много с по минимум 2,5-3 белтък--> почти нищо не ми говори това,защото има тооооооооооооооолкова тънкости...)
    А и като и ако почна (ако се намери от кога да взема и да съм сигурен) ще е сигурно след лятото като се почне основен. А иначе как да разпозная истински от ментета ,има ли някакъв начин?

Мега фен Аватара на Joc
    Град
    на коня У краката
    е така между другото даже ако искаш на лично кажи колко кила си, колко висок, колко години, стаж в залата, трен. програма, какви добавки си пил и какви пиеш сега. Защото да, прав си, със стероиди треноровката трябва да ти е в пъти по-тежка, освен това, трябва и секс да правиш по-често (поне всички покрай мен, които ползват така говорят)

сега след малко пътувам и май ше успея чак в понеделник да проверя темата... не я запилявай интересна е има какво да се говори тук
    Последно редактирано от Joc : 05-16-2012 на 00:25
    то густо, то пусто

Мега фен
    Няма да я затривам.Ще я ъпвам чат-пат ако никой не пише.

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    ти луд ли си бе брат, чел си малко и си мислиш вече да взимаш, значи преди да предприемаш такъв дързък ход се съветвай с много хора, ако искаш да ти дам няколко човека да говориш с тях, които разбират и първо бая месеци трябва само инфо да събираш пък и теб те беше страх от игли какво направи на първо място ти е здравето, не мисля че трябва толкова много да навлизаш в спорта като няма да ставаш културист недей, няма смисъл дори да пробваш, просто си поддържай една хубава фигура на тялото и това е........ ех лъвчо
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Мега фен
    Ама от къде разбра,че няма да ставам И наистина като малък имах няква фобия от игли и може би още имам ама кво да правя.Трябва да се боря срещу всичко,за да стана огромен

Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    абе момче, ще учиш математика, ще ставаш културист...... малко нали щеше да бъдеш натурален ?
    sapphire5

miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Мега фен
    Ми пак ще съм натурален от към гъза

Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    добре лъвчо, щом си решил така, дано станеш машина ти вече си да ти дам ли фб на тодор марков и навар да ти дадат няколко компетентни съвета ?
    sapphire5

Мега фен
    На Тодор Марков му имам скайп btw ;d

Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    а фб имаш ли, твой фб ?
    sapphire5

Мега фен
    нямам такива екстри

Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    еееее, направи си ей така да ти дам на навар, да попишете
    sapphire5

Мега фен
    не искам фб Имам само гръцки ама то там не влизам ;d

Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    ееее, ти губиш :P
    sapphire5

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    В България всеки казва, че неговите "медикаменти" са истински, а се взимат от едни и същи места. Лично аз не ти препоръчвам да взимаш каквото и да е било. Просто защото няма смисъл, не знам дали си наясно с последствията от взимането им.
    Пробвай първо с хардкор продуктите, вече след това, ако искаш взимай. Но всичко тук е написано от опит.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Мега фен
    А бе бих пробвал ,освен ако тези продукти не бяха по-скъпи от медикаментите,а резултатие респективно ще са доста по-малки. Та гледах,че в Гърция се продавало на безценица и то истински медикаменти,които много се усещат всякакви Сега малко ме е яд,че вече не съм там,но все пак си мисля и да бях там от къде ще се снабдя? Пак ще е трудно,много ясно не колкото сега...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си