.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: Лице

Голям фен Аватара на cheburashka

Лице

още не съм намерила подходящия за мен обикновен дневен крем за лице, може ли да препоръчате нещо? определям си кожата като смесена?(на места след измиване я чувствам суха и опъната, по носа и около него имам черни точки, с мънички пъпчици или зачервявания от време на време) тааа повечето кремове ми лъщят на лицето, искам да избегна това и да е добре хидратиращ
    предложения?

Мега фен Аватара на strawberry88
    Според мен си вземи някой крем за мазна и склонна към акне кожа.Така няма да седи мазно.Препоръчвам ти нещо на медицинска козметика да си купиш.

мисля, че съм далеч от акне и нямам намерения да ползвам продукти за такъв тип кожа, просто има кремове, от които ми лъсва лицето

а за тебе да спама един шамар ли да ти забия

Мега фен Аватара на strawberry88
    Ми има си матиращи кремове за мазна/смесена кожа.

за смесена, да, обаче за акнета, проблемна кожа... не ми трябва
    та предложения за точно определен продукт???

Повече от фен Аватара на valentinadr
    http://www.shrani.si/f/N/40/4eVCqxeO...m-tri-acti.jpg аз използвам този и съм много доволна

Мега фен Аватара на koshtramba
    Препоръчвам ти едно невероятно кремче с рози и лайка на Agiva ! Можеш да го намериш в Кауфланд, цената му е около 2,50 лв. и опаковката му изглежда така :

Само че пише light nourising cream, за съжаление не успях да намеря точната картинка на крема.
    Невероятен е! Толкова лек, не мазнее, веднага попива и е страхотно хидратиращ! Също така не е блъскан с химии, което мисля, че също е много важно! Откакто го ползвам, кожата ми видимо се подобри, изглежда по-здрава. Ползвала съм доста скъпа козметика и кремчето не отстъпва по нищо!
    Нищо не губиш, ако не ти допадне (в което се съмнявам) ще си вътре само с 2,50.
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

мерси, ще го пробвам

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си