.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Съвет за след 7-ми клас :)

Здравейте! Предстои кандидатстване след 7-ми клас,което може би ще ме насочи към едва ли не професия.Та моля хората с опит,по-големите да споделят към какво са се насочили и защо.Наистина не знам с какво искам да се занимавам,а има професионални училища,в които евентуално може да се влезе/икономическо,математическ ,по изкуства и т.н/.Дайде примери за професии или специалности и горе-долу обяснение.Знам,че може би е рано,но искам да се ориентирам към нещо.Сигурно ще кажете към това,което те влече,но все пак мисля,че и за много хора в този период ще е полезно

Има доста хора, които учат едно нещо в гимназията и после в унито съвсем друго.Така че.. избирай каквото ти харесва.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Аз съм с профил Биология, поради простата причина, че искам да следвам и да се занимавам с медицина. Защо? Защото ми харесва.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Какви са ти интересите, напиши ни какво те влече, така без нищо можем да ти предложим много професии и ако на теб не ти е приятна тази област, защо да я следваш?! Според мен в 7 клас е рано да мислим за професия, но всеки сам си решава. (:

Голям фен Аватара на smilelady
    Предлагам ти да се насочиш към езикова гимназия по простата причина, че ще имаш повече опции да избираш къде искаш да учиш, след като завършиш. Един език в повече НИКОГА не е излишен
    I'm not afraid of anything
    I just need to know that i can breathe...

Цитирай Първоначално написано от smilelady Виж мнението
    Предлагам ти да се насочиш към езикова гимназия по простата причина, че ще имаш повече опции да избираш къде искаш да учиш, след като завършиш. Един език в повече НИКОГА не е излишен
    +1 ...........

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си